2012-11-18 23:36:09
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΣΠΑΣΕ ΣΤ'ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ Ο ΧΑΚΟΜΠΟ! (VIDEO & PHOTOS)
Ο Σανθ Χακόμπο δεν περιορίστηκε στο... ξέσπασμά του εντός αγωνιστικού χώρου, άλλά το συνέχισε και στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ!

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν έξω φρενών για άγνωστο λόγο αμέσως μετά το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε τα σχετικά θέματα ΕΔΩ), όταν άρχισε να κάνει χειρονομίες προς τους οπαδούς του «τριφυλλιού» και αντίκρισε κόκκινη κάρτα. Μάλιστα έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με την επέμβαση σχεδόν όλων των παρισταμένων, αφού ήταν σε έξαλλη κατάσταση έτοιμος να επιτεθεί σε όποιον βρέθηκε μπροστά του.

Μπαίνοντας μέσα στα αποδυτήρια και παρόλο που πέρασαν κάποια λεπτά, ο Ισπανός γκολκίπερ δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Αρχισε να κλωτσά ο,τι έβρισκε μπροστά του, από ντουλάπια, χτυπώντας μάλιστα και το χέρι του, μέχρι πάγκους μέχρι που μπήκαν μέσα οι συμπαίκτες του. Τότε ήταν που ηρέμησε λιγάκι και μάλιστα τους άφησε άναυδους, καθώς έδωσε το χέρι του σε όλους ανεξαιρέτως ζητώντας τους παράλληλα συγγνώμη.

Ολα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, κατεγράφησαν στο φύλλο αγώνα απο τον διαιτητή Σταύρο Τριτσώνη. Κυρίως όσα συνέβησαν με την ακραία αντίδραση του Χακόμπο, η οποία καταγράφηκε απο τον διαιτητή και ο παίκτης του ΠΑΟΚ που δεν θα παίξει σίγουρα στο επόμενο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό, θα κληθεί σε απολογία απο τους αθλητικούς δικαστές. Μάλιστα κινδυνεύει να τιμωρηθεί με βαριά καμπάνα για την ενέργειά του αυτή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μόνο για τολμηρούς ορειβάτες!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μόνο για τολμηρούς ορειβάτες!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ