2012-11-19 15:23:04
Φωτογραφία για Dancing with the Stars: Η βαρεμάρα, η... αγγαρεία της Ζέτας μετά τη μείωση και τα ξεχειλισμένα μπούστα!
Μετά απο τούρκικα, επαναλήψεις και χιλιοπαιγμένες ταινίες ο Ant1 αποφάσισε να βγάλει φέτος στον αέρα το Dancing with the Stars. Τους στάρς βέβαια τους αναζητάμε με το κιάλι, αλλά για εκείνους που για διάφορους λόγους βρέθηκαν εκτός τηλεόρασης η συμμετοχή τους στο σόου μοιάζει σωσίβια λέμβος.

Το σκηνικό περαστηκε ένα χέρι μπογιά και η κριτική επιτροπή ανανεώθηκε ΟΧΙ με τη συμμετοχή της ξεχασμένης πλην έμπειρης Γκαλενα αλλά με την έλευση της Κάτιας Δανδουλάκη. Μια γυναίκα που μπορεί να έμοιαζε λίγο ουρανοκατέβατη κατάφερε ωστόσο και πρόσφερε στο σόου στιλ φινέτσα και κύρος. Τα κρυόκωλα αστεία του θείου Λάτσιου με τη Ζέτα συνεχίστηκαν και φέτος, ενώ το backstage ανέλαβε ο…χαριτωμένος Αργύρης (Φασολάκης) Αγγέλου. Ντυμένος ωσάν στέλεχος τράπεζας και με φωνή πολλών ντεσιμπέλ, ο ηθοποιός έστειλε την αγάπη του στη Μαίρη Συνατσάκη, μοιράζοντας χαζοχαρούμενα χαμόγελα παντού και σαρδάμ όταν δίπλα του έσκασε μύτη ο Νικόλας Αναδιώτης.


Η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια είναι αδιαμφισβήτητα πανέμορφη και φωτογενής. Είναι όμως αρκετό ένα λαμπερό πρόσωπο για να κρατήσει τα ηνία μιας τρίωρης ζωντανής εκπομπής; Παγωμένη έκφραση, αυτοσχεδιασμός μηδέν, βαρεμάρα στο βλέμμα, μαλλί Ελένη Μενεγάκη και φόρεμα Δέσποινα Βανδή, η πρώην μοντέλα και νυν ηθοποιός και παρουσιάστρια αποδείχτηκε πολύ λίγη στο να σταθεί και να καλωσορίσει την Δανδουλάκη στο πλατό. Τέτοια μείωση μισθού δέχτηκε πια που μετράει τις ώρες για να σχολάσει και να γυρίσει πίσω στο Μιχαλάκη; Από την άλλη μήπως περιμένουμε πολλά απο μια κοπέλα που οι μόνες της περγαμηνές είναι οι διάσημες σχέσεις της και το νιιιιι με το λιιιιι στο Παρά Πέντε;

Οι διαγωνιζόμενοι; Κάποιοι αδιάφοροι, απλά συμπλήρωσαν τη 14δα, κάποιοι κέρδισαν τη συμπάθεια-Ηλίας Βρεττός Λάουρα Νάργες-και κάποιοι εξέπληξαν ευχάριστα. Η Λάουρα Νάργες μπορεί τελικά να μη διακρίνεται για την ευφράδεια της, ήταν όμως εξαιρετική και ας φορτώθηκε πεντάρια και εξάρια. Η Ντορέτα Παπαδημητρίου ήταν αποκαλυπτική και στα παρασκήνια αλλά και στο live εντυπωσιάζοντας με ΤΟ κορμί της, η Μαριάντα Πιερίδη φόρεσε τα απολύτως απαραίτητα ενώ η Νικολέττα Ράλλη φάνηκε να το διασκεδάζει με το στήθος της να μας προκαλεί βέρτικο απο το πάνω κάτω πάνω κάτω. Στο twitter οι χρήστες (διάσημοι και μη) σχολίαζαν το…ανανεωμένο πρόσωπο του Σπύρου Σούλη, ενώ ο ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας έπεσε κομματάκι βαρύς για ένα τέτοιο εύπεπτο σόου.

Κατά τα άλλα τα μπούστα ξεχείλιζαν, τα δόντια άστραφταν και λαμποκοπούσαν (οδοντόκρεμα έχουν για χορηγό;) και τα χαμόγελα και και οι ρεβεράντζες έδιναν και έπαιρναν – βλέπετε στο πρώτο live δεν είχαμε αποχώρηση…Πέρα απο αυτό, ο Ηλίας Βρεττός έκανε την έκπληξη και βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των κριτών. Η Έλενα Παπαβασιλείου λίγο πριν σκάσει μύτη στο σόου πέρασε απο το σπίτι της Καινούργιου και «όπλισε» τρία κιλά τρέσα και η Τριφύλη για μια ακόμη φορά μας θύμισε την αγαπημένη-αν κι πολυφορεμένη σε βαθμό εμετού ατάκα της εδώ και είκοσι χρόνια και βάλε «Πάω για τσίσα». Όσο για το κοινό; Κάποιοι μου σφύριξαν ότι κάποιοι αποχώρησαν απο το δεύτερο break. Η Βαρεμάρα βλέπετε Τι μου έμεινε τελικά απο το φετινό σόου χορού; Χρήματα για παραγωγές τελικά δεν υπάρχουν, οι άνεργοι ψευτοσελέμπριτις αυξάνονται επικίνδυνα, τα διαλείμματα για διαφημίσεις ήταν πάααααρα πολλά και τέλος κάποτε εκεί στον Ant1 θα έπρεπε να κάνουν κάτι έτσι ώστε οι live εκπομπές τους να μη φτάνουν σε χρονική διάρκεια τον Μπεν Χουρ.

Πηγή: nasosblog
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ