2012-11-19 22:20:23
Φωτογραφία για 75.000 ευρώ για τη ματαιοδοξία της υπουργού;
Τόσο κόστισε το νέο βίντεο (με την πανάρχαιη ιδέα του flash-mob) για προβολή του ελληνικού τουρισμού στο Λονδίνο. Στο 1:47 μπορείτε να δείτε και την ίδια την υπουργό να χαίρεται που προπαγανδίζει τις ελληνικές παραλίες με πλάνα από το συννεφιασμένο Λονδίνο!

Το Flash-mob είναι εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας, μια ομάδα ανθρώπων συγκεντρώνονται σε ένα δημόσιο χώρο, κάποιοι αρχίζουν να χορεύουν και σιγά σιγά ενσωματώνονται στο χορό και οι περαστικοί.

Μάλιστα, στο 1:47 του σχετικού βίντεο εμφανίζεται και η ίδια η υπουργός. Το βίντεο ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού, visitgreece.gr και τα γυρίσματα έγιναν εξολοκλήρου στη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, η συνολική δαπάνη που εγκρίθηκε από το υπουργείο είναι 75.020€.

Από αυτά τα 59.520,00 € περίπου χρησιμοποιήθηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης Flash Mob, στις 6 Νοεμβρίου, στο Λονδίνο, καθώς και την παραγωγή δύο βίντεο, διάρκειας 45 δευτερολέπτων και 4 λεπτών, υπό μορφή flash-mob, από την εταιρεία SPORT CEL Marketing Limited.

Επίσης, ποσό 15.500,00 € περίπου, διατέθηκε για την παράθεση ενός κοκτέιλ, στο ΟΧΟ ΤΟWER Restaurant, Brasserie & Bar, στις 6 Νοεμβρίου 2012 και μετά το πέρας της ανωτέρω εκδήλωσης, με προσκεκλημένους του ΕΟΤ και τους χορευτές της εκδήλωσης (περίπου 200 άτομα), το οποίο καταβλήθηκε στην εταιρεία Harvey Nichols Restaurants.

Πηγή: news247
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ