2012-11-20 11:37:06
Φωτογραφία για Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: Εδιωξαν αιφνιδιαστικά και αδικαιολόγητα αξιωματικους της ΕΛ.ΑΣ από την ΕΥΠ
Για αιφνιδιαστική απόφαση του Διοικητή της ΕΥΠ, ο οποίος έδωσε εντολή για τη μετακίνηση δεκάδων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, που υπηρετούν στην υπηρεσία έκανε λόγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλου.

Ο εισηγητής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη υποστήριξε πως η διοίκηση της ΕΥΠ διέταξε την κατεπείγουσα υλοποίηση της απόφασης.

«Η διοίκηση διέταξε την κατεπείγουσα υλοποίηση της απόφασης, ενώ είναι ενδεικτικό ότι παρακάμφθηκαν ακόμα και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες. Με την απόφαση αυτή αποψιλώνονται πολλές κρίσιμες διευθύνσεις της Υπηρεσίας από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Η πρακτική των προειλημμένων αποφάσεων, της έλλειψης ενημέρωσης και του αιφνιδιασμού των κυβερνητικών εταίρων που ακολουθείται δυστυχώς σε μείζονα ζητήματα, είναι αδύνατον να συνεχιστεί».

Παράλληλα ο κ. Τριανταφύλλου κάνει λόγω για αναίτια και απαράδεκτη απόφαση που θα έχει δυσμενέστατες συνέπειες στην επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα της ΕΥΠ. «Το μείζον πολιτικό ζήτημα που ανακύπτει είναι με ποια κριτήρια, ποιες αρχές και για ποιους επιχειρησιακούς λόγους αντικαθίστανται δεκάδες αστυνομικοί από δεκάδες άλλους και μετατίθενται κάποιοι διευθυντές από άλλους, χωρίς να λήξει η θητεία τους», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ