2012-11-20 15:16:51
Φωτογραφία για Λαμαρίνες και πέτρες έξω από την Τούμπα!
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της σύσκεψης των μέτρων ασφαλείας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με την εικόνα που αντίκρισαν έξω από τη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας.

Λίγες μέρες πριν από αυτό το σημαντικό παιχνίδι ο δήμος Θεσσαλονίκης ξεκίνησε στο συγκεκριμένο σημείο εργασίες, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν στην σύλλογο και δεν υπολόγισαν την επικινδυνότητα μίας τέτοιας κίνησης.

Στον χώρο βρίσκονται πάρα πολλά υλικά (πέτρες – τσιμέντο- τούβλα- λαμαρίνες), τα οποία θα μπορούσαν να αποδειχθούν φονικά «όπλα» στα χέρια κάποιων ανεγκέφαλων.

Η αντίδραση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και της Αστυνομίας ήταν άμεση απέστειλαν έγγραφο προς τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ζητώντας την όσο το δυνατό πιο γρήγορη απομάκρυνση των συγκεκριμένων αντικειμένων από τον χώρο.

Επιστρέφει ο Λόρενς

Το «πράσινο φως» από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης, περιμένει σήμερα ή αύριο Λίαμ Λόρενς για να ξεκινήσει να προπονείται μαζί με τους συμπαίκτες του. Αν όλα πάνε καλά θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι όποτε απουσίασε ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός, η ομάδα δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Αν καταφέρει να επιστρέψει δυνατός, θα δώσει μια σπουδαία λύση στον προπονητή του, αφού ο Ρομπέρ έδειξε ανέτοιμος στο ΟΑΚΑ κι ο Λίνο ότι βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.

Εν τω μεταξύ, με έντονες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο αποχώρησε ο Αραούχο Ετο από το κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα του Παναθηναϊκού. Σήμερα ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις κι όλοι στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο ελπίζουν να μην είναι πολύ σοβαρό
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ