2012-11-20 19:30:08
Φωτογραφία για ΣΟΚ ΜΕ ΧΟΥΝΤΕΛΑΑΡ ΣΤΗ ΣΑΛΚΕ!
Σοκ με Χούντελαρ στη Σάλκε λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με τον Ολυμπιακό (21/11, 21:45)!

Σύμφωνα με πληροφορίες του αγγλικού τηλεοπτικού δικτύου, «Skysports» ο Ολλανδός έχει αποφασίσει ήδη να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους "βασιλικούς μπλε" που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ετσι στη Σάλκε προσπαθούν να βρουν τρόπους ούτως ώστε να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη ή ακόμα και να του αλλάξουν γνώμη με ένα ηγεμονικό από πλευράς αποδοχών συμβόλαιο.

Η πλευρά του παίκτη πάντως τονίζει πως η όποια απόφαση για το μέλλον του Ολλανδού στράικερ δεν θα επηρεαστεί από οικονομικά ανταλλάγματα, παρά μόνο από αγωνιστικά και ποδοσφαιρικά κίνητρα.

Και αυτό δεν συνιστά εκτίμηση, αλλά ατάκα του εκπρόσωπου του ποδοσφαιριστή, Αρνολντ Οόστερφεερ, ο οποίος μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Η απόφαση του ποδοσφαιριστή θα εξαρτηθεί μονάχα από ποδοσφαιρικά κίνητρα και φιλοδοξίες και όχι από χρήματα».

Τώρα σε ό,τι αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ολλανδού, ακούγονται πολλά. Το σενάριο περί ενδιαφέροντος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Τσέλσι, αλλά και της Αρσεναλ, "παίζει" πολύ με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως... «αρχές Ιανουαρίου θα είμαι σε θέση να σας πω οτιδήποτε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ