2012-11-20 19:28:42
Φωτογραφία για Αποφασισμένη να πάρει αποφάσεις
Η διοίκηση ψάχνει μέσα από συζητήσεις με τους πρωταγωνιστές να βρει τι φταίει στην ομάδα και να πάρει αποφάσεις.

Η νέα εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τα Γιάννινα, αλλά κυρίως η κακή εμφάνιση και οι χτυπητές αδυναμίες που έδειξε ο Άρης, χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου, όχι μόνο εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και στις τάξεις της διοικούσας επιτροπής.

Ο προβληματισμός είναι διάχυτος μεταξύ των Ζαμπέτα, Κατσιαούνη, Λαμπριάκου και Στεφανίδη, αφού οι «κίτρινοι» βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, χάνονται παιχνίδια και βαθμοί που δεν… επιστρέφουν και το άγχος από αγωνιστική σε αγωνιστική μεγαλώνει για το φετινό νεανικό ρόστερ του Άρη. 

Οι τέσσερις άνδρες έχουν από την Κυριακή το βράδυ αλλεπάλληλες συναντήσεις όπου αρχικά εκτίμησαν την κατάσταση και στη συνέχεια προσπάθησαν να βρουν λύσεις που θα βοηθούσαν στην εκτόνωσή της. Στη συνάντηση εξετάστηκε και η πιθανότητα αλλαγής στην τεχνική ηγεσία, έπεσαν στο τραπέζι οι διαθέσιμες επιλογές, αλλά σε πρώτη φάση αποφασίστηκε να ξεκινήσει ένας γύρος επαφών με όλους όσους εμπλέκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού κατά πάγια τακτική της, η διοικούσα θέλει πρώτα να ακούει και στη συνέχεια να παίρνει τις όποιες αποφάσεις.


Ποιοι θα κληθούν σε αυτές τις επαφές; Από τους δυο προπονητές και τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, μέχρι τους παίκτες και κυρίως τους παλιότερους και έμπειρους στην ομάδα, από τους οποίους θα ζητηθεί να καταθέσουν τη δική τους άποψη, αλλά και να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.

Μετά την ολοκλήρωση των επαφών με όλους τους εμπλεκόμενους, η διοίκηση θα πάρει τις αποφάσεις της, αφού αντιλαμβάνεται ότι η ομάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και πρέπει την προσεχή Δευτέρα, να πάει στην Κομοτηνή χωρίς την παραμικρή… σκιά.

ΒΛΑΧΟΣ

Ο πρώτος που πέρασε χθες από τα γραφεία ήταν ο γυμναστής της ομάδας Νίκος Βλάχος που ενημέρωσε τη διοικούσα για την κατάσταση που συνάντησε στην ομάδα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης μετά την αποχώρηση Κατσαβάκη και τη δουλειά που έχει γίνει τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ενώ ζητήθηκε και η άποψη του γενικού αρχηγού Γιώργου Κολτσίδα.Σήμερα λογικά τη σκυτάλη θα πάρουν οι Ελληνες της ομάδας και φυσικά το τεχνικό δίδυμο.

Σήμερα οι εξελίξεις

Αλλη μια δικαστική μάχη δίνει σήμερα η νομική υπηρεσία του Άρη, επικεφαλής της οποίας είναι ο Χρήστος Γρόλλιος, αφού το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί η αίτηση που έχουν καταθέσει οι «κίτρινοι» για αναστολή εκτέλεσης απόφασης στην αίτηση που έχει κάνει ο Κουλουχέρης για ενεργοποίηση ποινής αφαίρεσης βαθμών και μη ορισμού αγώνα του Άρη.

Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί δυο αναβολές και οι «κίτρινοι» θα επιδιώξουν να πάρουν ακόμη μια. Χθες εν τω μεταξύ δόθηκε μια ακόμη αναβολή για τις 3/12 στην εκδίκαση της προσφυγής του Ρονάλντο, που διεκδικεί 300.000 ευρώ.
sday.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ