2012-11-20 20:07:06
Φωτογραφία για Στο πλευρό των εργαζομένων το Πανεπιστήμιο Δ. Ελλάδας
Με ανακοίνωση του το ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων του Πανεπιστημίου Δ.Ελλάδας εκφράζει την συμπαράστασή του προς τους εργαζομένους του Δήμου και της Περιφέρειας.

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας σήμερα 20/11/2012 εκτιμώντας τις πρόσφατες εξελίξεις στην εφαρμογή του Νόμου 4093/2012 σε σχέση με τις απολύσεις συναδέλφων στα εκπαιδευτικά ιδρύματα άλλα κ στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, εξουσιοδότησε το ΔΣ του Συλλόγου μας να προβεί σε συναντήσεις του Δ.Σ για την αμοιβαία ενημέρωση και το συντονισμό κοινών δράσεων:

1. Με την Διοικούσα Επιτροπή του ΠΔΕ

2. Με τα Προεδρεία των φοιτητών των τριών τμημάτων του ΠΔΕ,

3. Με τους Προέδρους των τριών τμημάτων του ΠΔΕ.

4. Με τους εκπροσώπους των εργαζομένων σε τοπικούς φορείς κ οργανισμούς που πλήττονται άμεσα με την εφαρμογή του άδικου Νόμου. Καλούμε το σύνολο των φοιτητών και εργαζομένων να αντιδράσουν στα μέτρα και να ανατρέψουμε αυτή την βάρβαρη και καταστροφική κυβερνητική πολιτική που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην απόλυτη εξαθλίωση και την φτώχια.


ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ

Συνεχίζουμε τον αγώνα για δημόσια Δωρεάν Παιδεία και Σταθερή Εργασία. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του Δήμου και της Περιφέρειας και των ΤΕΙ και ΑΕΙ όλης της χώρας.

Τα μέτρα δεν έχουν στόχο την βελτίωση του Δημόσιου Τομέα, αλλά τις απολύσεις (βλ. διαθεσιμότητα) που οδηγούν στην αποδυνάμωση κ συρρίκνωση του εξυπηρετώντας ιδιωτικά συμφέροντα. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Η Γ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ
cityvoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ