2012-11-21 01:07:16
Φωτογραφία για Κέρκυρα: Εξιχνιάστηκε ριφιφί σε κατάστημα ρολογιών
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας σε συνεργασία με το Τμήμα... Εγκληματολογικών Ερευνών (ΤΕΕ) της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, υπόθεση διάρρηξης με την μέθοδο του «ριφιφί» σε κατάστημα ρολογιών στην πόλη της Κέρκυρας.

Από την συνδυαστική αξιολόγηση των στοιχείων της έρευνας που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου υπηκόου Γεωργίας, ο οποίος αναζητείται, για διακεκριμένη διάρρηξη με την μέθοδο του ριφιφί καθώς ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της διάρρηξης κατά την οποία αφαίρεσε από το κατάστημα πώλησης ρολογιών, 600 περίπου ρολόγια και άλλα αντικείμενα αξίας 30.000 περίπου.

Ο 28χρονος τις πρωινές ώρες της Τρίτης παραβίασε αρχικά την μεσοτοιχία που χωρίζει το κατάστημα πώλησης ρολογιών με διπλανό κατάστημα που βρίσκονταν υπό ανακαίνιση και στην συνέχεια αφαίρεσε από τις προθήκες του καταστήματος ρολόγια και άλλα αντικείμενα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, για αδικήματα που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, διαβιβάσθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ