2012-11-21 01:19:06
Φωτογραφία για Η γραμματέας της Χίλαρι Κλίντον κάνει καριέρα στην «ροζ» βιομηχανία
H θητεία της ως γραμματέας της Κλίντον στα γραφεία της στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης και η γνωριμία της με την Χίλαρι ήταν αυτή που ενέπνευσε την μικροσκοπική (βλέπε 1.50 ύψος) Σάμι Σπέιντς να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει αστέρι στην «ροζ» βιομηχανία.

«Δεν νομίζω η κα Κλίντον να εγκρίνει την καριέρα μου, αλλά εγώ συνεχίζω να έχω απόλυτο σεβασμό για εκείνη. Η αλήθεια είναι ότι αρχικά σχεδίαζα να γίνω δικηγόρος και μετά να μπω στην πολιτική. Αλλά κάποια στιγμή μου τελείωσαν τα λεφτά και συνειδητοποίησα ότι το να κάνω κάτι που μου αρέσει μπροστά στην κάμερα ήταν ο πιο εύκολος τρόπος να πληρώσω τους λογαριασμούς».

Αυτό δήλωσε η Σάμι Σπέιντς σε διαδοχικές συνεντεύξεις που έδωσε στο TMZ και το Huffington Post όταν, ένα χρόνο πριν, έγινε ερήμην της γνωστό το επαγγελματικό της παρελθόν. Συγκεκριμένα η θητεία της το 2006 στο γραφείο της Χίλαρι στο Μπάφαλο την εποχή που ήταν μια σεμνή φοιτήτρια στο τοπικό κολέγιο. Και όχι, η Σάμι δεν ήρθε ποτέ σε ( οπτική ή οποιαδήποτε άλλου είδους) επαφή με τον Μπιλ.

Αυτή την στιγμή η Σπέιντς θεωρείται έχει έδρα το Λας Βέγκας, έχει μεγαλώσει επί 4 φορές το στήθος της και θεωρείται μια από τις πλέον ανερχόμενες στάρλετ του είδους.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ