2012-11-21 01:35:02
Φωτογραφία για Απειλούν να σκοτώσουν την Taylor Swift!
Η πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια της κάουντρι και της ποπ Taylor Swift έβαλε πλώρη για την καρδιά του Harry Styles, μέλους του πολύ... πετυχημενου βρετανικού boy band One Direction. Αυτή η προοπτική φαίνεται ότι έχει εξοργίσει τις στρατιές θαυμαστριών του γκρουπ, που απειλούν ακόμα και με εξόντωση την διάσημη τραγουδίστρια.

Οι θαυμάστριες, που θεωρούν ότι χωρίς την... πλανεύτρα Taylor έχουν μια ελπίδα με το διάσημο είδωλό τους, έχουν ξεσπαθώσει στο Twitter γράφοντας πράγματα από τρελά έως τελείως επικίνδυνα:

"Θα δολοφονήσω την Taylor Swift. Δεν θα τα φτιάξει με τον Harry μου!" γράφει μια θαυμάστρια. Και μια άλλη επαναλαμβάνει την ίδια απειλή με διαφορετικά λόγια: "Αν βγεις με το Harry μου, θα σε σκοτώσω!"

Άλλα twits γίνονται ακόμα πιο μακάβρια, έως διεστραμμένα στις απειλές κατά της ζωής της τραγουδίστριας. Τώρα, αν κάποιες ή κάποιοι το βρίσκουν αστείο να γράφουν τέτοια πράγματα (αν και δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος ότι μέσα σε αυτό το πλήθος δεν θα βρεθεί κάποιο πραγματικά ανισόρροπο πλάσμα που να εννοεί όσα γράφει), αλλά σίγουρα η Taylor Swift δεν θα γελάει με αυτές τις απειλές.
monopoli.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ