2012-11-21 01:54:03
Φωτογραφία για Λάρνακα: Μοναχός ετών 16 έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα
Μοναχός 16 χρόνων που υπηρετούσε στη Ιερά Μονή Αγίου Επιφανείου (παλαιοημερολογιτών) στο Αβδελλερό βρήκε το μεσημέρι τραγικό θάνατο, όταν... κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, έχασε τον έλεγχο του γεωργικού ελκυστήρα που οδηγούσε σε αγροτικό δρόμο του χωριού, με αποτέλεσμα να τον εκσφενδονίσει στο έδαφος. Ο ελκυστήρας βρέθηκε από την Αστυνομία ακινητοποιημένος 50 μέτρα μακριά από το σημείο που βρέθηκε ο άτυχος 16χρονος.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου, «σήμερα γύρω στις 12 το μεσημέρι λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε αγροτική περιοχή του χωριού Αβδελλερού υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν σε αγροτικό δρόμο στη περιοχή Αβδελλερού ένα πρόσωπο να κείτεται αναίσθητο στο έδαφος και γεωργικό ελκυστήρα να βρίσκεται σε λειτουργία 50 περίπου μέτρα μακριά από το σημείο που βρέθηκε το θύμα».


Πρόσθεσε πως «στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο και διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας ήταν νεκρός. Διαπιστώθηκε επίσης ότι πρόκειται για άτομο 16 χρόνων, ενώ από τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι έχασε τον έλεγχο του γεωργικού ελκυστήρα με αποτέλεσμα να τον εκσφενδονίσει στο έδαφος. Ο γεωργικός ελκυστήρας ακινητοποιήθηκε σε λειτουργία 50 μέτρα πιο κάτω από το σημείο που βρέθηκε ο 16χρονος».

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού θα διαπιστωθούν αύριο κατά τη νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μάσκα για γερά νύχια
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μάσκα για γερά νύχια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ