2012-11-21 05:20:31
Φωτογραφία για Ουγγαρέζος για Ματέο: «Ξεφτίλα να είσαι 45 και να μην έχεις πάει στρατό»
Και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα στο «Πρωινό mου», ξαφνικά έφτασε η είδηση που έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο παρουσιαστής πληροφορήθηκε πως ο Ματέο Παντζόπουλος, ενώ είναι 45 χρονών και δεν έχει πάει φαντάρος, δεν παρουσιάστηκε τη Δευτέρα στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων στην Τρίπολη.

Έτσι, είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Για μένα, αν δεν είναι θέμα “πιστεύω” και συνείδησης, πιστεύω ότι είναι ξεφτίλα να είσαι 45 χρονών και να μην έχεις πάει φαντάρος. Στο λέω ξεκάθαρα, γιατί το συζητάμε τρεις μέρες τώρα. Σιγά το παλούκι. Όλοι πήγαμε και δεν πεθάναμε. Πήγαμε φαντάροι, δεν έγινε και τίποτα. Φάγαμε και άμμο στα φασολάκια, πήγαμε και σκοπέτο και βαρέσαμε τέσσερις ώρες και σκουπιδιάρα κάναμε, εντάξει δεν τρελαθήκαμε κιόλας. Όλα αυτά, αν το αποφεύγεις και δεν είναι τα πιστεύω σου και δεν είσαι αντιρρησίας συνείδησης, που αυτό είναι μια άλλη συζήτηση».

«Ο Ματέο θα κάνει φανταριλίκι ξεπέτα. Μόνο 45 μέρες θα πάει και θα εξαγοράσει τη θητεία του. Το θέμα είναι πότε θα πάει, γιατί δεν πήγε ούτε χθες. Όλο λέει ότι θα πάει και δεν πάει. Λες να λουφάρει;», είπε η Σάσα Σταμάτη και ο Ουγγαρέζος πρόσθεσε: «Θα κάνει που θα κάνει θητεία 45 μέρες, μια αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά θα είναι».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ