2012-11-21 09:11:58
Φωτογραφία για Πλησιάζει το ρεκόρ του Γκερτ Μίλερ ο Μέσι
Έξι γκολ και είναι στην κορυφή! Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε ακόμα δύο γκολ στη νίκη της Μπαρτσελόνα με σκορ 3-0 επί της Σπαρτάκ Μόσχας και έφτασε τα... 80 μέσα στο (ημερολογιακό) 2012! Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο να «πιάσει» και να ξεπεράσει τα 85 του Γκερντ Μίλερ από το 1972!

Η… μηχανή του «Λέο» έχει πάρει μπροστά και φορτσάρει όσο τελειώνει το έτος, προκειμένου να προλάβει να «σπάσει» ακόμα ένα σπουδαίο ρεκόρ που κρατάει 40 χρόνια!

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν να δώσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς ακόμα επτά παιχνίδια. Πέντε για την Primera Division κόντρα στις Λεβάντε, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μπέτις, Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαγιαδολίδ. Ένα για τη τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπενφίκα και ένα για το Κύπελλο Ισπανίας με την Ντεπορτίβο Αλαβές.

Μάλλον μοιάζει εύκολο να προλάβει….

Και φυσικά τα ρεκόρ του δεν σταματούν μόνο εκεί. Είπαμε, ο άνθρωπος κάθε φορά που αγωνίζεται, βρίσκει ένα νέο λόγο για να εξυμνούμε τα κατορθώματά του. Με τα δύο γκολ στη Μόσχα, έφτασε τα 56 στο Τσάμπιονς Λιγκ και έπιασε στη δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση τον Ρουντ Φαν Νιστελρόι. Μόνος πρώτος ο Ραούλ με 71 γκολ.
Sport-fm
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ