2012-11-21 09:03:14
Φωτογραφία για ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ EUROGROUP
Δυσφορία εξέφρασε ο πρωθυπουργός στη δήλωσή του μετά την εμπλοκή που σημειώθηκε στο Eurogroup. Η Ελλάδα υλοποίησε τις δεσμεύσεις της, οι εταίροι οφείλουν να κάνουν εκείνο που έχουν αναλάβει, δήλωσε και υπογράμμισε ότι από την επιτυχή ολοκλήρωση της προσπάθειας εξαρτάται το μέλλον της Ελλάδας, αλλά και η σταθερότητα της Ευρωζώνης. «Οι όποιες τεχνικές δυσκολίες στην εξεύρεση της τεχνικής λύσης, δε συγχωρούν καμία ολιγωρία ή καθυστέρηση» επισημαίνει ο Αντώνης Σαμαράς. 

Αναλυτικά, η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά: 

«Η Ελλάδα έκανε εκείνο που έπρεπε και στο οποίο είχε δεσμευτεί.  Οι εταίροι μας, μαζί με το ΔΝΤ, επίσης οφείλουν να κάνουν εκείνο που έχουν αναλάβει. Από την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας τις επόμενες μέρες, δεν εξαρτάται μόνο το μέλλον της δικής μας χώρας, αλλά και η σταθερότητα ολόκληρης της ευρωζώνης. Οι όποιες τεχνικές δυσκολίες στην εξεύρεση της τεχνικής λύσης, δε συγχωρούν καμία ολιγωρία ή καθυστέρηση».

Σήμερα ο πρωθυπουργός αναχωρεί για τις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στην αυριανή (22/11) Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, με αντικείμενο τον κοινοτικό προυπολογισμό για τα έτη 2014-2020.

Αν και το θέμα της Ελλάδας όπως και η κρίση χρέους της ευρωζώνης δεν είναι στην ατζέντα δεν αποκλείεται να συζητηθεί, ενώ ο κ. Σαμαράς θα προωθήσει την ελληνκή θέση για λήψη απόφασης. Αύριο, θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΑ... ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΧΟΛΕΜΠΑΣ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑ... ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΧΟΛΕΜΠΑΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ