2012-11-21 15:30:04
Φωτογραφία για «Δεν θα υποτιμήσουμε τη Μάριμπορ»
Ο Ορέστης Καρνέζης μίλησε για την αλλαγή ψυχολογίας στον Παναθηναϊκό, το παιχνίδι με τη Μάριμπορ, την αντίδραση του Χακόμπο, ενώ έδωσε προγνωστικά για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Libero 107,4»:

Για την εικόνα της ομάδας του προηγούμενα παιχνίδια: «Από την πλευρά μου προσπαθούσα να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ, δυστυχώς ο τερματοφύλακας δεν μπορεί να σκοράρει αλλά είναι σημαντικό σε μια ομάδα όταν δεν παίζει καλά και δεν κάνει πολλές ευκαιρίες για γκολ, να μην δέχεται και εύκολα γκολ και από εκεί και πέρα μέσα στα 90 λεπτά, σε μια φάση να σκοράρει και να κερδίσει το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να μην δεχτείς πρώτος γκολ γιατί μετά τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ περισσότερο»

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά : «Προηγείται το παιχνίδι της Πέμπτης, στο πρωτάθλημα πάντως έχουμε μάθει στα δύσκολα, προσπαθούμε και δουλεύουμε πολύ για να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».


Για τον αγώνα με την Μάριμπορ : «Είναι ευρωπαϊκό παιχνίδι, δεν θα το υποτιμήσουμε, θα τα δώσουμε όλα, αν παίξουμε όπως την Κυριακή έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε. Στο Μάριμπορ όταν παίξαμε κάναμε κακή εμφάνιση και χάσαμε αλλά τώρα θα πάμε για την νίκη».

Για τα προγνωστικά του για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, ο Ολυμπιακός πάει επίσης καλά, αυτό που θέλω είναι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Το έχουμε ανάγκη αυτό γιατί φέτος έχει πέσει το επίπεδο και έχουμε ανάγκη να ευχαριστηθεί ο κόσμος που βλέπει το πρωτάθλημα και να έρχεται στο γήπεδο».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ