2012-11-21 15:28:27
Φωτογραφία για Χάμστερ σε… ανθρώπινες στιγμές!
Η Ολλανδέζα φωτογράφος Ellen Van Deelen απαθανατίζει την οικογένεια Sylvanian σε στιγμές της καθημερινότητας, απολαμβάνοντας τα εύσημα για την ιδέα της! Γιατί αυτή η οικογένεια δεν είναι, βέβαια, όποια κι όποια. Είναι μια οικογένεια… χάμστερ!

«Τα χάμστερ είναι κοινωνικά και δεν δυσκολεύονται να κάνουν επίδειξη των ανθρώπινων ταλέντων τους. Τα καταφέρνουν μια χαρά στο πλέξιμο, στο απογευματινό τσάι αλλά και σε μια βόλτα με το καρότσι», επεξηγεί η φωτογράφος.

Η Van Deelen επισκέφθηκε κάποτε σε ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων και μέσα σε μια στιγμή βρέθηκε… αγκαλιάμε δυο χάμστερ. Αυτή ήταν και η αρχή της ενασχόλησής της με αυτά τα τρωκτικά… συντροφιάς!

«Η οικογένεια Sylvanin προέκυψε στο φακό έτσι απλά. Από ένα χάμστερ που αγόρασα και στην πορεία ένα δεύτερο για να καταπολεμήσω τη μοναξιά του πρώτου. Ο Froppy και η Rosie έγιναν οι πρωταγωνιστές της… ανθρώπινης καθημερινότητας», συμπληρώνει.

Ο συνδυασμός των αγαπημένων κατοικιδίων με την αγάπη της για τη φωτογραφία αλλά και η προσαρμοστικότητα των χάμστερ στις «διαταγές» της αποτέλεσαν το κλειδί της επιτυχίας για την Ellen, που δείχνει ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα και «θα το ξαναέκανε ευχαρίστως»!
perierga
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ