2012-11-21 15:28:06
Φωτογραφία για Αναστασίου: «Υπάρχει μια επαφή με Άρη»
Ο Γιάννης Αναστασίου διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Άρη καθώς έχει μια επαφή και δεν έχει απαντήσει θετικά στους «κίτρινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τη φημολογία που τον θέλει να έχει απαντήσει θετικά σε πρόταση του Άρη: «Υπάρχει μια επαφή, αλλά θα έλεγα πάντα ότι μετράει το κατά πόσο είναι επίσημο και πόσο το πιστεύεις. Υποθετικά, δεν θέλω να μιλήσω. Για μένα, σαν προπονητής, σαν άνθρωπος, όταν γίνει κάτι επίσημο, θα ήθελα να μιλήσω. Υποθετικά πολλά μπορούμε να πούμε. Ας το αφήσουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ξέρω καλά τον Άρη και την ιστορία του. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Αν υπήρχε κάτι επίσημο, θα μπορούσαμε να πούμε πιο πολλά. Θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να το πω, ότι μιλάω με ομάδες, αλλά όταν υπάρχει κάτι επίσημο, είναι πολύ διαφορετικό».

Για το αν είναι γνώστης της πραγματικότητας στους «κίτρινους»: «Παρακολουθώ τον Άρη, το ελληνικό πρωτάθλημα
. Είναι μια ομάδα σε μεταβατική περίοδο, έχει σαν εικόνα από την τηλεόραση, αν και είναι δύσκολο να αναλύσεις μια ομάδα, έχει ποιοτικούς παίκτες και έχει δυναμική με τον κόσμο που πάει στο γήπεδο. Είναι μια μεταβατική, δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει τόσο μεγάλη ποιότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά έχει τη δυνατότητα να βάλουν τα νέα παιδιά να παίξουν, αλλά πρέπει να κάνουν σωστά τα πράγματα, όχι απλά να μπουν και να παίξουν».

Για την πρόσφατη παρουσία του στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Ο Άρης έχει δυναμική και ο κόσμος βρίσκεται κοντά στην ομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, παρόλο που η εικόνα της ομάδα δεν είναι αυτή που περίμεναν ή που είχε τα προηγούμενα χρόνια».

Για το αν θα ήταν ρίσκο να αναλάβει τον Άρη: «Όταν δεν ξέρεις τα προβλήματα εκ των έσω, δεν μπορείς να πεις ναι ή όχι. Δεν θα μπορούσα να πω ναι ή όχι, αλλά από πλευράς ονόματος, δυναμικής, ιστορίας και υλικού το κάνει ενδιαφέρον».

Για την πιθανή ανάμιξη του Νίκου Νταμπίζα ως τεχνικού διευθυντή: «Από όσα ξέρω τον Νίκο δεν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ