2012-03-23 18:26:59
Φωτογραφία για Βάρεσε διάλυση...
Ακέφαλος και χωρίς λεφτά ο Παναθηναϊκός. Σωρηδόν οι παραιτήσεις στο Δ.Σ., αποσύρει τα λεφτά του ο Βγενό, δεν δανείζουν Πολέμης, Βασιλάκης. Νέα Γ.Σ. για νέο Δ.Σ. προανήγγειλε ο Γόντικας.

«Εμείς πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Απευθυνθείτε στους μετόχους», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Δημήτρη Γόντικα προς τους εκπροσώπους του Τύπου «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά πλέον δεν υπάρχουν τα ελάχιστα εχέγγυα για να δουλέψουμε. Με αυτές τις εξελίξεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας αυτό το διάστημα, την ομάδα και τον προπονητή που κράτησαν την ομάδα όρθια. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, παραιτούμαστε για να ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες. Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του. Οι εξελίξεις θα τρέξουν στις 18 Απριλίου. Τότε θα γίνει, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, νέα Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου ΔΣ. Είναι προφανείς οι λόγοι που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε», είπε αρχικά ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Όσο για την UEFA και το τι θα γίνει στο εξής, είπε: «Έχουν δρομολογηθεί κινήσεις και θα γίνει κάποια προσπάθεια. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους. Το τελευταίο που μπορώ να σας πω ως πρόεδρος είναι ότι θα πάω να μεταφέρω στους παίκτες της εξελίξεις».

Σε περίπτωση βέβαια που δεν εκλεγεί νέο ΔΣ στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 18 Απριλίου, τότε ο Παναθηναϊκός οδηγείται στην λύση του Πρωτοδικείου.
www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ