2012-03-23 18:33:05
Φωτογραφία για Ο άνθρωπος που ξεγέλασε το θάνατο!
Γνωρίστε τον Frane Selak από την Κροατία. Τον άνθρωπο που ξεγέλασε πέντε φορές τον θάνατο..Εξαρτάται πως θα δεις το ποτήρι.. Πόσο άτυχος μπορεί να είναι κάποιος στην ζωή του για να κινδυνέψει να πεθάνει 5 φορές; Αλλά από την άλλη πόσο τυχερός μπορεί να είναι για να γλυτώσει και τις 5;

Τυχερός ή άτυχος αποφασίστε το εσείς.. Εμείς θα σας δώσουμε με χρονολογική σειρά τα γεγονότα..

• Τον Ιανουάριο του 1962, ο Frane ήταν στο τρένο που πήγαινε στο Ντουμπρόβνικ, στην Κροατία, όταν η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε και έπεσε σε ποτάμι. 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν. Ο Frane επέζησε.

• Το 1963, ο Frane ταξίδευε με αεροπλάνο από το Ζάγκρεμπ, πρωτεύουσα της Κροατίας, προς την Ριέκα. Ξαφνικά μια πόρτα άνοιξε φέρνοντας την καταστροφή. 19 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Ο Frane ξύπνησε στα άχυρα. Επέζησε!

• Το 1970, το αυτοκίνητο του Frane έπιασε φωτιά ενώ οδηγούσε. Ευτυχώς για αυτόν πρόλαβε να πηδήξει έξω πάνω στην ώρα πριν το δει να τυλίγεται ολόκληρο στις φλόγες και να εκρήγνυται. Ο Frane επέζησε!


• Το 1995, ο Frane χτυπήθηκε από ένα λεωφορείο στο Ζάγκρεμπ. Υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα. Επέζησε

• Το 1996, ο Frane οδηγούσε με το αυτοκίνητο του σε ένα δύσβατο ορεινό δρόμο του Ζάγκρεμπ. Στην προσπάθεια του να αποφύγει ένα άλλο αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο του τιμονιού και το αυτοκίνητο του έπεσε σε χαράδρα. Ο Frane πρόλαβε να πηδήξει έξω από το αυτοκίνητο του και να πιαστεί από ένα δέντρο όταν άκουσε το αυτοκίνητο του να εκρήγνυται περίπου 300 πόδια κάτω από αυτόν.

Τελείωσε; Όχι ακριβώς! Η μοίρα μάλλον τον λυπήθηκε για όσα τον ανάγκασε να περάσει στην ζωή του και του επιφύλασσε και άλλη έκπληξη. Όχι τόσο δυσάρεστη αυτή την φορά.

Το 2003 ο Frane επιβραβεύτηκε για την ικανότητα του να ξεγελάσει τον θάνατο με το να κερδίσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε λαχειοφόρο αγορά της Κροατίας pamepreveza.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ