2012-03-23 18:30:10
Φωτογραφία για Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου συγκεντρώνει τρόφιμα για τους άπορους δημότες και φάρμακα για τους Γιατρούς του Κόσμου
Έκκληση προς τους Δημότες Κορδελιού Ευόσμου να συμβάλλουν με την συγκέντρωση τροφίμων στην υποστήριξη των απόρων οικογενειών του Δήμου, και με τη συγκέντρωση... φαρμάκων στην στήριξη του έργου που επιτελούν οι ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ απευθύνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου για την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ από τις 10.00 πμ έως τις 2.00 μμ.

Τα τρόφιμα και Φάρμακα θα συγκεντρωθούν σε ειδικά σημεία υποδοχής που θα στηθούν στην πλατεία Δημαρχείου στον Εύοσμο και στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Η διάθεση των τροφίμων προς τις άπορες οικογένειες του Δήμου θα πραγματοποιηθεί με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, ενώ τα φάρμακα θα δοθούν απευθείας στην Οργάνωση ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

«Καλούμε τους δημότες μας σ’ αυτήν την συλλογική προσπάθεια ώστε να στηρίξουμε όλοι μαζί τους συνανθρώπους μας που λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα απαραίτητα για την επιβίωση της οικογένειάς τους. Είναι ηθικό χρέος μας η ενότητα και η αλληλεγγύη προς όλους όσοι πλήττονται» δήλωσε οΔήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης.

«Στόχος του Δήμου δεν είναι μόνο η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων αλλά κυρίως η συσπείρωση, η κινητοποίηση, και η ευαισθητοποίηση των δημοτών» δήλωσε ο εντεταλμένος Σύμβουλος Θεμάτων Υγείας κ. Π. Γρηγοριάδης.

exokatinasoupo.blogspot.com 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ