2024-04-05 19:43:14
Φωτογραφία για ΄'Ανθρωπος διακινδυνεύει τη ζωή του ταξιδεύοντας 400 χιλιόμετρα στη στέγη του τρένου!
Σε ένα περίεργο περιστατικό που έγινε viral στο διαδίκτυο, ένας άνδρας διακινδύνευσε τη ζωή του ταξιδεύοντας στην οροφή ενός τρένου για πάνω από 400 χιλιόμετρα.

arynews.tv

Ο άνδρας, που ταυτοποιήθηκε ως Dilip Kumar, κάτοικος του χωριού Ferozpur στο Bindki tehsil του Fatehpur, είχε διανύσει εκπληκτικά 400 χιλιόμετρα μεταξύ Δελχί και Kanpur ξαπλωμένος στην οροφή του τρένου.

Το περίεργο περιστατικό, που συνέβη από το βράδυ της Δευτέρας έως τα ξημερώματα της Τρίτης, ήρθε στο φως αφού ένα βίντεο με τον άνδρα στην οροφή του τρένου έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατάργηση σίγασης

Ευτυχώς, ο Kumar απέφυγε να σταθεί στην οροφή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, καθώς αυτό θα μπορούσε να είχε ως αποτέλεσμα θανατηφόρο ηλεκτροπληξία από τα εναέρια καλώδια.

Κατά την άφιξη στην πλατφόρμα 9 του Kanpur Central, οι επιβάτες παρατήρησαν τον άνδρα στην οροφή του πούλμαν B-11 AC του Humsafar Express που έφτανε από το Δελχί.


Αμέσως σήμανε συναγερμός, ειδοποιώντας τη Δύναμη Προστασίας Σιδηροδρόμων (RPF) και την Κυβερνητική Αστυνομία Σιδηροδρόμων (GRP). Ο αναπληρωτής διευθυντής κυκλοφορίας Ashutosh Singh, ο βοηθός εμπορικός διευθυντής σιδηροδρομικών γραμμών Santosh Kumar Tripathi, ο επιθεωρητής σταθμού Anil Kumar Tiwari, ο επιθεωρητής RPF BP Singh και ο επιθεωρητής GRP Anil Sharma έσπευσαν στο σημείο για να αξιολογήσουν την κατάσταση.

Το να κατεβάσει τον Kumar από την οροφή του τρένου αποδείχτηκε επίσης δύσκολο έργο. Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, η παροχή ρεύματος στο εναέριο καλώδιο, το οποίο συνήθως μεταφέρει 25.000 βολτ, διακόπηκε προσωρινά. Αυτή η διακοπή διέκοψε τις λειτουργίες των τρένων μέσα και γύρω από τον σταθμό για περίπου 20 λεπτά.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή GRP, ο Kumar ανακρίθηκε αλλά δεν μπόρεσε να δώσει σαφή εξήγηση για τις ενέργειές του. Ο επιθεωρητής είπε περαιτέρω ότι η οικογένεια του Kumar έφτασε στο Kanpur για να τον πάει πίσω στο χωριό του.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ