2024-03-14 14:30:00
Φωτογραφία για Η Μάγισσα (SPOILER): Καταδικάζουν τη Θεοφανώ σε θάνατο και αυτή είναι η αρχή του τέλους...
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, Η μάγισσα, μετά τη νίκη των Γερακάρηδων επί των Λασκαραίων και την παραμονή τους στο πύργο τους.

Ο Τζανής, ως καπετάνιος πια της σειριάς του, ορκίζεται να εκδικηθεί όσους ευθύνονται για τον εξευτελισμό του, ενώ η Θεοφανώ δεν καταφέρνει να κρυφτεί και οι Γερακάρηδες την εντοπίζουν και την αιχμαλωτίζουν. Οι Γερακάρηδες με τον Τζανή κρίνουν το μέλλον της και η Κυπριανή καταφέρνει να τους πείσει να τη θανατώσουν. Ο Σπήλιος καταστρώνει ένα σχέδιο ώστε ο θάνατος της Θεοφανώς να εξυπηρετήσει κι άλλα σχέδια.

Όσο κι αν εκείνη παλεύει να ξεφύγει, δεν τα καταφέρνει, και το ίδιο βράδυ οι Γερακάρηδες ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη Θεοφανώ στον τελευταίο προορισμό της. Όμως, αυτή η απόφαση θα είναι και η αρχή του τέλους για τους ίδιους, καθώς μυστικά από το παρελθόν θα φανερωθούν και θα τους καταστρέφουν. Την ίδια στιγμή, η Αγάθη καταφέρνει να βγάλει τη Ρηνιώ έξω απ’ τον πύργο.


Εκείνη προσπαθεί να φτάσει εγκαίρως στο σημείο όπου κρύβονται ο Μάρκος, ο Αντρέι αλλά και ο Μιχαήλ προκειμένου να τους ενημερώσει για την καταδίκη σε θάνατο της Θεοφανώς. Ωστόσο, η ώρα περνάει και αυτό είναι εις βάρος τους. Το βράδυ, όλα είναι έτοιμα και η Θεοφανώ οδηγείται στον θάνατο. Τότε, όμως, φανερώνονται στον Σπήλιο τα κρίματα του δικού του κόσμου.

Συγκεκριμένα, ανακαλύπτει πως η Θεοφανώ είναι κόρη του πατέρα του και κατ' επέκταση αδελφή του και σοκάρεται. Τότε, οι αποφάσεις που παίρνει ανατρέπουν τα πάντα. 

Πηγή: Mytv

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ