2012-03-23 19:29:06
Φωτογραφία για Δήμοι: Που δε θα στηθούν εξέδρες επισήμων
Δίπλα στους πολίτες θα πρέπει να σταθούν οι επίσημοι στις παρελάσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της 25ης Μαρτίου, καθώς ορισμένοι δήμοι αποφάσισαν, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, να μη στήσουν εξέδρες επισήμων. Έτσι:

Τέλος οι εξέδρες οριστικά και αμετάκλητα στους δήμους Πυλαίας-Χορτιάτη και Σαρωνικού, οι οποίοι ήταν και οι πρώτοι που έδωσαν το «σύνθημα», καθώς και ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου. Στο Δήμο Ζωγράφου αυτό γίνεται από πέρυσι.

Επίσης, στο Δήμο Ρόδου, με απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και του δημάρχου της πόλης, μετά το «κάζο» της παρέλασης για την Ένωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.

Στο Δήμο Σύρου, δε θα υπάρξει εξέδρα στην πλατεία Μιαούλη, καθώς επικρατεί αναβρασμός και ήδη πολίτες ετοιμάζονται να κάνουν τη δική τους... παρέλαση διαμαρτυρίας.

Στο δήμους Βόλου και Τρικκαίων, όπου εκεί θα στηθεί εξέδρα μόνο για τους ανάπηρους πολέμου (όσοι πάνε, διότι έχουν αποφασίσει να απέχουν λόγω των μέτρων του μνημονίου).

Στο Δήμο Χίου, φορείς έχουν ήδη καλέσει σε κινητοποιήσεις την Εθνική Επέτειο επαγγελματίες και κατοίκους, αντιδρώντας στη μνημονιακή πολιτική. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αστυνομία απευθυνόμενη προς τους εμπλεκόμενους φορείς, ζήτησε να μην παραστούν επίσημοι στην παρέλαση, καθώς δεν μπορει να εγγυηθεί ότι δε θα υπαρξουν μεμονωμένα επεισόδια απο τους πολίτες.
aftodioikisi.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ