2012-03-23 19:25:02
Φωτογραφία για Παραιτείται αλλά...παραμένει ο Δ/ντης του ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο.
Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στον ΕΟΠΥΥ έχοντας ως φόντο το σκάνδαλο με τις αναρρωτικές άδειες, στο οποίο είχαν εμπλακεί - σε πρώτη φάση- δύο γιατροί του ΙΚΑ. Το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του flashnews, σύμφωνα με το οποίο ένας τουλάχιστον εκ των δύο ορθοπεδικών συνέχιζε κανονικά το έργο του στον Οργανισμό υπογράφοντας παραπεμπτικά σε συνδυασμό με την επικείμενη μετάθεση των δύο στο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, αφού, αποδείχθηκε οτι οι δύο γιατροί όχι μόνο δεν απομακρύνθηκαν απο τον ΕΟΠΥΥ, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Πρόεδρος του Ενιαίου Οργανισμού Γεράσιμος Βουδούρης, αλλά μετατέθηκαν σε άλλο πόστο εξίσου σημαντικό.

Η άμεση αντίδραση Βουδούρη στην σκιά των αποκαλύψεων η οποία εκφράστηκε με την απαίτηση για παραίτηση του Διευθυντή του υποκαταστήματος του Οργανισμού στο Ηράκλειο Δημήτρη Φραγκουλάκη μόνο ως κίνηση εντυπωσιασμού μπορεί να ληφθεί, αφού ναι μεν ο κος Φραγκουλάκης την υπέβαλε, ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του flashnews ο τελευταίος θα παραμείνει τελικά στη θέση του, όταν το θέμα μπει ξανά στον ''πάγο'' το επόμενο διάστημα.


Εάν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί τότε γίνεται για μια ακόμα φορά σαφές πως δεν υπάρχει διάθεση καταλογισμού ευθυνών σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, με τις...σκληρές δηλώσεις απο την ηγεσία του Οργανισμού να αποκτούν μόνο επικοινωνιακό χαρακτήρα, άνευ ουσίας.

Σήμερα πάντως σε δήλωση του ο Διευθυντής του υποκαταστήματος του ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο δήλωσε'' το απόγευμα της Τετάρτης, έλαβα προφορική εντολή να απομακρύνω τους δύο γιατρούς απο την θέση τους για να μην έχουν καμία επαφή με ασθενείς. Έτσι τους τοποθέτησα στο κέντρο πιστοποίησης αναπηρίας, όπου εκτελούνται μόνο γραφειοκρατικές εργασίες. Μετά την έκταση που πήρε το θέμα υπέβαλα την παραίτηση μου''.

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν επιτέλους υπάρχει διάθεση καταλογισμού ευθυνών ή είμαστε μπροστά σε μια ακόμη περίπτωση ατιμωρησίας. TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Δεν τελείωσε τίποτα»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Δεν τελείωσε τίποτα»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ