2012-03-24 00:45:05
Φωτογραφία για Η ψήφος του Οδυσσέα.
Υποτίθεται ότι πάμε για εκλογές Φυσικά τις τραβάνε όλο και παρακάτω για προφανείς λόγους.

Αρχικά, όταν έγινε η κυβέρνηση συνεργασίας, ο Σαμαράς μιλούσε για την 19η Φεβρουαρίου... Ετσι ακούσαμε και την πρώτη "αλήθεια" (τύπου ΓΑΠ) από τα χείλη του.

Μετά φυσικά άρχισε η εκλογική φθορά για την Ν. Δημοκρατία και η ημερομηνίες πολλαπλασιάστηκαν. Τελευταία εμφανίστηκε στο.....

προσκήνιο η 29 Απριλίου και την κράτησαν στα χείλη τους μέχρι που βγήκαν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις...

Τότε ακούστηκε η 6η Μαίου....

Είναι προφανές ότι αν, τα δύο διεφθαρμένα κόμματα εξουσίας που ευθύνονται για την καταστροφή της πατρίδας μας, δεν δούν στα πραγματικά γκάλοπ (που λαμβάνουν μυστικά στα γραφεία τους και δεν δημοσιοποιούνται) τα ποσοστά τους να ανεβαίνουν και να μπορούν να κάνουν μαζί αυτοδύναμη κυβέρνηση, η ημερομηνία των εκλογών θα αναβάλεται....

Φυσικά υπάρχουν κι ένα - δύο από τα λεγόμενα μικρά κόμματα (π.χ. ΛΑ.Ο.Σ. και Δημοκρατική Αριστερά κ.α.) που θα λειτουργήσουν σίγουρα σαν δεκανίκια σε ώρα ανάγκης και θα στηρίξουν μια μνημονιακή κυβέρνηση συνεργασίας - προδοσίας.

Οι ΝΔ/ΠΑΣΟΚ όμως, θα προτιμούσαν να κυβερνήσουν μόνοι τους χωρίς να έχουν στα πόδια τους κάποιο ασταθές "μικρό" κόμμα από το οποίο θα εξαρτάται συνεχώς η κυβερνητική ύπαρξή τους.

Ετσι η αναμονή της ανακοινώσεως της ημερομηνίας των εκλογών πηγαίνει καθημερινά όλο και παρακάτω.

Και εδώ αρχίζει το "μεγάλο παιχνίδι" που με τόση μαεστρία εφάρμοσαν εδώ και 35 χρόνια τα 2 αυτά κόμματα για να βρίσκονται συνεχώς στην εξουσία.

Μπαίνοντας στην προεκλογική περίοδο και προσπαθώντας να ανεβάσουν τα τραγικά ποσοστά τους, έχουν ήδη αρχίσει την "δουλειά τους".....

Στημένες/πληρωμένες δημοσκοπήσεις. Μέτρα βιτρίνας υπέρ των πολιτών!!!! Τελευταία είδαμε ακόμα και αναθεωρήσεις μνημονιακών αποφάσεων!!!

Π.χ. Δόθηκαν στην κυριολεξία αυξήσεις στους έμμισθους δικηγόρους που υπηρετούν στο δημόσιο με την "ανακάλυψη" του εδώ και χρόνια καταργημένου στο δημόσιο, χρονοεπιδόματος!!!

Επίσης, πάλι πάνω στο ενιαίο μισθολόγιο του Δημοσίου, εμφανίστηκε τροποποιητική διάταξη που καταργεί την διαγραφή του πλεονάζοντα χρόνου για μισθολογική εξέλιξη του υπαλληλου όπως όριζε ο Ν. 4024/2011 (δηλαδή το ενιαίο μισθολόγιο)...

Για όσους δεν καταλαβαίνουν να το εξηγήσουμε με απλά λόγια....

Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πάρουν αυξήσεις μέσα από την επανεφαρμογή της μισθολογικής ωρίμανσης του βασικού τους μισθού!!!!

Φυσικά θα έχουμε και πολλά άλλα μέτρα...

Μέχρι και την ΔΕΗ θα βάλουν να μας επιστρέψει λεφτά!!!! ("Ανακάλυψαν" ξαφνικά ότι μας παρακρατεί χρήματα με καταργημένο νόμο!!!!)

Φίλοι μου το καράβι της πατρίδας πλησιάζει τις "Σειρήνες"... όπως τόσα και τόσα χρόνια...

Και για μια ακόμα φορά οι "Σειρήνες" θα αρχίσουν το θανατηφόρο τραγούδι τους για να μας γοητεύσουν και να μας κοιμίσουν...

Ο Οδυσσέας δέθηκε στο κατάρτι για να μην "πέσει" στην παγίδα τους... και βούλωσε με κερί τα αυτιά του πληρώματός του.

Το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς.

Μην πέσουμε για μια ακόμα φορά στην παγίδα όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, με αποκορύφωμα την πλέον προδοτική διετία του ΓΑΠ.

Το θανατηφόρο τραγούδι του "Λεφτά Υπάρχουν" που άκουσε και πίστεψε το 43% του εκλογικού σώματος, μας κατέστρεψε και υποθήκευσε το μέλλον ακόμα και των δισέγγονών μας....

Το προσεχές διάστημα θα πληθύνουν τα ανακοινούμενα μέτρα υπέρ του λαού και το προδοτικό βρωμερό κράτος θα δείξει το παμπόνηρο πρόσωπό τους για να μας πείσει να ξαναψηφίσουμε

τους καταστροφείς της πατρίδας μας.

Προσοχή αδέρφια μου δεν πρέπει να αμφιβάλουμε.

Αν τα δύο διεφθαρμένα κόμματα πάρουν για μια ακόμα φορά, την εξουσία το τέλος θα είναι μακρύ και βασανιστικό...

Η ανθελληνική Τρόϊκα θα συνεχίσει το καταστροφικό έργο της απρόσκοπτα...

Πρέπει να βουλώσουμε τα αυτιά μας όπως το πλήρωμα του Οδυσσέα..

Πρέπει να νεκρώσουμε τις αισθήσεις μας και να κάνουμε το εθνικό μας χρέος.

Οπως και να έχει η επόμενη βουλή πρέπει να έχει πλειοψηφία αντιμνημονιακών βουλευτών...

Ανθρώπων που θα έχουν το σθένος να ορθώσουν εθνικό λόγο και τοίχο στα όσα η δανειστές μας και τα προδοτικά φερέφωνά τους μας ετοιμάζουν.

Ανθρώπων που θα ακυρώσουν τα όσα προδοτικά ψήφισαν τα τελευταία δυόμιση χρόνια οι ξεπουλημένοι πολιτικοί της παρούσης Βουλής που δεν έχει καμία ποσοστιαία σχέση με την λαϊκή βούληση.

Αυτή είναι η μόνη λύση πριν την αιματοχυσία...

Αν δεν το πετύχουμε δεν θα οδηγηθούμε μόνο στο κοινωνικό χάος, αλλά θα υπονομεύσουμε την εδαφική εθνική μας κυριαρχία και με μεγάλη βεβαιότητα θα οδηγηθούμε σε έναν αδελφοκτόνο πόλεμο.

Πολύ χειρότερο από τους προηγούμενους εμφυλίους....

Και μια παράκληση προς όλα τα λεγόμενα αντιμνημονιακά κόμματα.

ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ την εκλογική διαδικασία στο κατοχικό υπουργείο εσωτερικών...

Συλλέξτε όσο είναι δυνατόν τα εκλογικά αποτελέσματα σε δικούς σας σέρβερς και εταιρείες λογισμικού.

Η εκλογική νοθεία που επίκειται δεν θα έχει προηγούμενο....

Και δεν θα είναι νοθεία στην κάλπη....

Οι προδότες είναι αδίστακτοι και το έχουν αποδείξει.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

ΘΑΝΟΣ

koukfamily.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Είναι μόνο η αρχή…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Είναι μόνο η αρχή…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ