2012-11-27 07:58:03
Φωτογραφία για Η Aer Lingus θα κάνει απευθείας πτήσεις Κέρκυρα - Δουβλίνο
Στο πρόγραμμά της για το 2013 συμπεριέλαβε την Κέρκυρα η Ιρλανδική εταιρεία Aer Lingus, με απευθείας πτήσεις από το Δουβλίνο. Η αεροπορική εταιρεία έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα για το επόμενο καλοκαίρι, που περιλαμβάνει 85 προορισμούς, με νέες προσθήκες σε πόλεις που είναι δημοφιλείς, για απόδραση λίγων ή περισσότερων ημερών, με αφετηρία από το Δουβλίνο, το Κορκ και Shannon.

Στο νέο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η Κέρκυρα, καθώς οι Ιρλανδοί πιστεύουν ότι είναι η πιο χαλαρή για διακοπές από τα ελληνικά νησιά, διαθέτει τις καλύτερες παραλίες και έχει σπάνια αρχιτεκτονική, καθιστώντας την ένα τόπο που πρέπει κανείς να δει, αν είναι λάτρης της ελληνικής κληρονομιάς. Σημειωτέον ότι ο μόνος ελληνικός προορισμός που πέταγε η εταιρεία έως σήμερα είναι η Αθήνα.

Σχολιάζοντας την έναρξη των νέων πτήσεων, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Aer Lingus, Declan Kearney, δήλωσε: «Το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα για το 2013 προσφέρει στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές με επιπλέον συχνότητες, νέους προορισμούς και ένα μεγάλο μίγμα για απόδραση από την πόλη καθώς και επιλογές καλοκαιρινών ηλιόλουστων τόπων. Έχουμε επίσης αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των υπερατλαντικών πτήσεων ανάλογα με τη ζήτηση των πελατών. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πελάτες στις νέες υπηρεσίες. "
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ