2012-11-27 11:07:15
Φωτογραφία για ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ... Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ!
Mπορεί ο Ολυμπιακός να άφησε άφωνη την Τούμπα επί 88 λεπτά και ο Ιβάν Σαββίδης να έδωσε πριμ για την ισοπαλία, στο Λιμάνι όμως δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και το 1-1 θα έχει αντίκτυπο στις ανανεώσεις των συμβολαίων των Τζιμπούρ, Χολέμπας, Τοροσίδη, που έχουν εξελιχθεί σε σήριαλ τουλάχιστον 4 μηνών.

Οι συζητήσεις με τους μάνατζερ των παικτών, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές ξεκίνησαν από το καλοκαίρι χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού τα δεδομένα άλλαζαν συνεχώς και υπάρχει κίνδυνος να μην υπάρξει συμφωνία, πριν το τέλος Δεκεμβρίου, πράγμα που σημαίνει πως οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι προς διαπραγμάτευση, με άλλη ομάδα.

Όλα έδειχναν ότι αυτή η εβδομάδα θα ήταν καθοριστική και θα υπήρχε συμφωνία, αλλά ο τρόπος που χάθηκαν οι τρεις βαθμοί στην Τούμπα, αλλάζει τα δεδομένα και θέτει τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους, για το αν θα μείνουν ή θα φύγουν από τον Ολυμπιακό.


Στο Λιμάνι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σκέφτονται να σταματήσουν τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις και να στείλουν σαφές μήνυμα προς τους τρεις ποδοσφαιριστές, ότι εξαντλήθηκαν τα περιθώρια των διαπραγματεύσεων και όποιος θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό πρέπει να το αποδείξει έμπρακτα.

Οι προτάσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού έχουν κατατεθεί και αν κάποιος ποδοσφαιριστής επιθυμεί, μπορεί να υπογράψει, να παραμείνει στην ομάδα και να τελειώσει το σήριαλ του καλοκαιριού. Όποιος δεν έχει τέτοια διάθεση, θα ανοίξει την πόρτα και θα εξέλθει με δική του ευθύνη.

Την ίδια στιγμή πάντως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι τελικά θα πουν το «ναι» οι Τζιμπούρ και Χολέμπας και μάλιστα βρίσκονται αρκετά κοντά στο να κλείσει το deal.

Από εκεί και πέρα ωστόσο γρίφος παραμένει η υπόθεση του Βασίλη Τοροσίδη και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο παίκτης οδεύει προς την έξοδο, αφού τα χρήματα που ζητάει ο αρχηγός των ερυθρόλευκων κρίνονται υπερβολικά, σε σχέση με την αγωνιστική του παρουσία πέρυσι αλλά και φέτος.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ