2012-11-27 20:27:16
Φωτογραφία για ΒΛΕΠΕΙ... ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΓΟΥΙΛΣΙΡ Ο ΒΕΝΓΚΕΡ!
Θέλει να τον κρατήσει για να τον κάνει και αρχηγό... Άρσεναλ και Τζακ Γουϊλσιρ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους και στόχος του Αρσέν Βενγκέρ είναι ο διεθνής άσος να γίνει και αρχηγός των «κανονιέρηδων», μετά και τις υπογραφές...

Ο Αλσατός τεχνικός αναφέρθηκε στις συζητήσεις που γίνονται και κάλεσε τον παίκτη να αποδείξει την αφοσίωση του στην Άρσεναλ, βάζοντας την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο... «Υπογράφοντας ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο είναι ο μόνος τρόπος να αποδείξει την αφοσίωση του στον σύλλογο», δήλωσε ο προπονητής της Άρσεναλ.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Ο Γουϊλσιρ προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και αυτό αποτελεί σημαντικό στοιχεία στο να του δώσει ο Βενγκέρ το περιβραχιόνιο, αφού είναι δεμένος με την ομάδα. Στο παρελθόν το ίδιο είχε γίνει και με τον Σέσκ Φάμπρεγκας σε ηλικία 21 ετών.


Ο Γουΐλσιρ έχει ακόμα δυόμιση χρόνια συμβολαίου, και επέστρεψε από πολύμηνο τραυματισμό του, δείχνοντας αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα... Με τον Βενγκέρ να θέλει να δώσει στην Άρσεναλ ακόμα περισσότερα. Πολλά περιμένουν οι Άγγλοι από τον νεαρό μέσο και στην εθνική τους...

Να αναφέρουμε πως η νέα πρόταση στον 20άχρονο μέσο περιλαμβάνει μια σημαντική αύξηση στις εβδομαδιαίες απολαβές του. Με το νυν συμβόλαιο φτάνουν περίπου τις 67.000 ευρώ, αλλά με το νέο αναμένεται να ξεπεράσουν τις 111.500 ευρώ, που λαμβάνει ο Λούκας Ποντόλσκι.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ