2012-03-24 07:54:05
Φωτογραφία για Έκλεβε πιστωτικές κάρτες και... έκανε τα ψώνια του
Η απληστία στέλνει στη φυλακή 42χρονο, κάτοικο Λαμίας, ο οποίος έκλεψε από... αυτοκίνητο 53χρονης στη Λαμία την πιστωτική της κάρτα και πήγε σε καταστήματα της πόλης για αγορές. Το κόλπο έπιασε αρχικά, αλλά ο άπληστος κλέφτης θέλησε να κάνει δύο φορές την απάτη στο ίδιο κατάστημα και την...πάτησε.

Ο 42χρονος δράστης διέρρηξε το αυτοκίνητο το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Μαρτίου και άρπαξε από μέσα δύο πιστωτικές κάρτες, δύο κάρτες αναλήψεως μετρητών και ένα βιβλιάριο καταθέσεων τραπέζης.

Την Δευτέρα 19 Μαρτίου ο 42χρονος επισκέφτηκε τρία καταστήματα χρυσαφικών και δύο καταστήματα αθλητικών ειδών στη Λαμία και χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες της 53χρονης, προέβη σε αγορές χρυσαφικών και ειδών ρουχισμού, αξίας 4.085 ευρώ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Μαρτίου ο 42χρονος επισκέφτηκε πάλι ένα από τα καταστήματα χρυσαφικών, που είχε ...ψωνίσει την Δευτέρα για να κάνει νέες αγορές. Αυτή την φορά όμως η ιδιοκτήτρια του χρυσοχοείου αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, μετέβησαν άμεσα στο κατάστημα και συνέλαβαν τον δράστη. Αργότερα σε έλεγχο που έγινε στα σπίτια του 42χρονου στη Λαμία και στον Άγιο Σεραφείμ Μώλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πληθώρα ειδών ρουχισμού (έφεραν ακόμη επάνω τις ετικέτες τους), τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους εμπόρους των καταστημάτων αθλητικών ειδών, που τα είχε πάρει με τις κλεμμένες πιστωτικές κάρτες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φθηνό αλεύρι και στη Χαλκίδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φθηνό αλεύρι και στη Χαλκίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ