2012-11-29 08:42:42
Φωτογραφία για Τα «πήγαινε-έλα» στον Ολυμπιακό
Το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή ανήκει στο παρελθόν, το ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά ακολουθεί αλλά στον Ολυμπιακό σκέφτονται και πως θα ενισχυθούν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Δημοσιεύματα θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να ενδιαφέρονται για τον Φάνη Γκέκα αλλά και τον Στέφανο Ναπολεόνι όμως αναφέρουν πως Μήτρογλου και Τοροσίδης κουνάνε μαντήλι από τον Πειραιά.

Αρχικά, ο Φάνης Γκέκας έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε και σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Η επαφή έγινε στο «Βέλτινς Αρένα» όπου και βρέθηκαν οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» για το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε. Ο Πολ Κουτσολιάκος πλησίασε τον Γιάννη Βρέντζο και του πρότεινε τον διεθνή επιθετικό.

Επίσης, ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Στέφανο Ναπολεόνι. Το συμβόλαιο του 26χρονου επιθετικού με τον Λεβαδειακό τελειώνει τον Δεκέμβριο και μένει ελεύθερος και με το νόμο. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο «sportal.it» πως προτεραιότητα του είναι η επιστροφή του στην Ιταλία αλλά αν τον πλησιάσει ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αρνηθεί.


Από την άλλη όμως παίζουν και σενάρια αποχωρήσεων. Πρώτα αυτή του Βασίλη Τοροσίδη. Στην Ιταλία επιμένουν και στέλνουν τον «Τόρο» στην Τζένοα λέγοντας πως βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας αναφέροντας μάλιστα πως οι Πειραιώτες έχουν κάνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών.

Τέλος, οι εμφανίσεις του Κώστα Μήτρογλου στο Champions League έχει ανοίξει την όρεξη σε αρκετές ομάδες στην Ευρώπη. Το όνομα του συζητιέται και ιδιαίτερα στην Ισπανία με την Μάλαγα να είναι εκείνη που το έχει ψηλά στην λίστα της. Η Μάλαγα ψάχνει έναν επιθετικό για να στελεχώσει το ρόστερ της και ο Μήτρογλου ταιριάζει απόλυτα στα χαρακτηριστικά που θέλουν οι Ισπανοί.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κύπελλο ξανά
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κύπελλο ξανά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ