2012-11-29 08:39:46
Φωτογραφία για Πρόγνωση καιρού Πέμπτης, 29 Νοεμβρίου
Κακοκαιρία με 20 βαθμούς και 9 μποφόρ! Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα, Πέμπτη, αρχικά στη Δυτική Ελλάδα και από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τη νότια Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν το απόγευμα στα δυτικά. Προβλήματα αναμένονται στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, αφού στα πελάγη θα πνέουν άνεμοι που θα φθάνουν και τα 9 μποφόρ, κυρίως στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Ο υδράργυρος θα σημειώσει άνοδο και θα αγγίξει τους 20-21 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι.

Αττική

Νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι και αργότερα καταιγίδες, προβλέπονται στην Αττική. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 6 με 8 και μετά το μεσημέρι τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως το απόγευμα, οπότε πιθανόν να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα στο νομό Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα έχουν μικρότερη ένταση, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ