2012-03-24 10:30:10
Φωτογραφία για Aπολογείται η τρόικα
Στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα βρεθεί η Τρόικα την ερχόμενη Τρίτη, απέναντι στους «εκπροσώπους των λαών της Ευρώπης» όπως είπαν χαρακτηριστικά οι Έλληνες Ευρωβουλευτές στο πρόγευμα εργασίας που διοργάνωσε στην Αθήνα το γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννυ Ποδηματά, η επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ Μαριέτα Γιαννάκου, ο Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Νίκος Σαλαβράκος και ο Θόδωρος Σκυλακάκης μέλος της "Ομάδας της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη" και Συνιδρυτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους ποιο ρόλο θα μπορούσε να παίξει το Ευρωκοινοβούλιο στις διαβουλεύσεις με την Τρόικα.

«Θέλουμε να υπάρχει πολιτική λογοδοσία», είπε η Άννυ Ποδηματά επισημαίνοντας ότι «πάντα υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογών στο πρόγραμμα ακόμα και αν δεν αλλάζουν οι τελικοί στόχοι. Όπως υπήρχε και στο πρώτο μνημόνιο περιθώριο αναπροσαρμογής έτσι και τώρα θέλουμε να ενταχθούν και άλλες σκέψεις κι άλλες προτάσεις όπως για παράδειγμα δράσεις για την καταπολέμηση της ανεργίας. Θέλουμε να υπάρχει δημοκρατικός έλεγχος και δημοκρατική λογοδοσία. Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ