2012-03-24 10:50:05
Φωτογραφία για ΠΑΤΡΑ: Καταδικάστηκε αρτοποιός… γιατί έδειρε τον πλασιέ!
Με καταδίκη πλήρωσε τον... τσαμπουκά του σε βάρος ενός νεαρού πλασιέ. Ο λόγος για 48χρονο Πατρινό αρτοποιό ο οποίος γρονθοκόπησε άγρια τον νεαρό επειδή νόμιζε πως... παρενοχλούσε τη γυναίκα του. Το περιστατικό είχε συμβεί πριν από έξι μήνες στην περιοχή της Εγλυκάδας. Ο νεαρός πλασιέ επισκεπτόταν σπίτια... προσπαθώντας να πουλήσει σειρά βιβλίων και χτυπούσε τα κουδούνια επιχειρώντας να πείσει τους κατοίκους να του ανοίξουν και να του δώσουν λίγο απ' τον χρόνο τους για να τους δείξει τα βιβλία. Ουσιαστικά ακολουθούσε κατά γράμμα τις οδηγίες πειθούς που του είχε δώσει η εταιρία του μέσα από ειδικά σεμινάρια στα οποία συμμετείχε. Μόνο που δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί ποια θα ήταν η εξέλιξη στην περίπτωση του σπιτιού του αρτοποιού. Διότι ο νεαρός έφθασε έξω από το συγκεκριμένο σπίτι λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμα κι ενώ το ζευγάρι κοιμόταν. Χτύπησε το κουδούνι, του απάντησε η σύζυγος και αρνήθηκε να του ανοίξει την πόρτα
. Όμως ο νεαρός ξαναχτύπησε το κουδούνι και επέμεινε λέγοντας ότι δεν θα την καθυστερούσε και ότι ήθελε μόνο δέκα λεπτά για να της δείξει τα βιβλία. Η γυναίκα αρνήθηκε και πάλι ενημερώνοντάς τον πως ο σύζυγός της κοιμόταν. Αλλά ο πλασιέ πάτησε και τρίτη φορά το κουδούνι και μάλιστα της είπε: «Δεν τον χρειαζόμαστε. Μπορούμε να μιλήσουμε οι δυο μας και να τα βρούμε». Αυτή του η φράση μάλλον θεωρήθηκε... ύποπτη από τη γυναίκα, η οποία ξύπνησε τον άνδρα της κι εκείνος βγήκε έξαλλος από το σπίτι και επιτέθηκε στον νεαρό πλασιέ φωνάζοντάς του «Κολλάς στη γυναίκα μου;». Κάθε προσπάθεια του τελευταίου να εξηγήσει ότι δεν υπήρχε πονηρό υπονοούμενο απέβη άκαρπη αφού ο μαινόμενος αρτοποιός άρχισε να τον χτυπά και δεν ηρεμούσε με τίποτα.

Έξι μήνες καταδίκη για τον ξυλοδαρμό!

Η υπόθεση πήρε αμέσως τη δικαστική οδό και εκδικάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Πάτρας. Ο σύζυγος ήταν κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό και υποστήριξε ότι έκανε την επίθεση γιατί ήταν ξεκάθαρη περίπτωση παρενόχλησης της συζύγου του εκ μέρους του πλασιέ. Ο τελευταίος όμως κατέθεσε πως το μόνο που έκανε ήταν να προσπαθήσει να πείσει τη σύζυγο να του ανοίξει την πόρτα για να της δείξει τα βιβλία του και μάλιστα παραδέχθηκε ότι μπορεί να ήταν ενοχλητικός όχι όμως ότι την παρενόχλησε. Τελικά το δικαστήριο καταδίκασε τον σύζυγο για τον ξυλοδαρμό επιβάλλοντάς του έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή!
dete.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ