2012-03-24 10:45:04
Φωτογραφία για ΝΔ: Απαξίωση για τον Καμμένο και επίθεση στον Βενιζέλο
Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να βρίσκεται στην Ιβηρική χερσόνησο ωστόσο το μυαλό του είναι στην Αθήνα και στη στρατηγική που θα αναπτύξει η ΝΔ απέναντι στο νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

 Οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά οι οποίοι τον συνοδεύουν στο ταξίδι του στην Ιβηρική χερσόνησο ενημερώθηκαν νωρίς για τις δημοσκοπήσεις στον κυριακάτικο τύπο και ουδόλως έδειξαν να αιφνιδιάζονται αφού περίμεναν ότι η εικόνα του ΠΑΣΟΚ, μετά την εκλογή Βενιζέλου, θα βελτιωνόταν προσωρινά όμως, όπως εκτιμούν, ως αποτέλεσμα του επικοινωνιακού momentum και της προβολής που έτυχε η διαδικασία εκλογής του διαδόχου του κ. Παπανδρέου.

 Ο κ. Σαμαράς ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει συμμαχίες για την επόμενη ημέρα των εκλογών κοιτάζοντας πρωτίστως προς το Νότο με τις επαφές στην Ιβηρική χερσόνησο και τους Πρωθυπουργούς της Ισπανίας Μ. Ραχόι και της Πορτογαλίας Π. Κοέλιο, έχει να λύσει έναν δύσκολο γρίφο στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό:


 Επίθεση ολομέτωπη στον Πάνο Καμμένο;

 Ή απαξίωση και φυγή προς τα εμπρός από τη στιγμή που τα ποσοστά Καρατζαφέρη στις μετρήσεις εμφανίζονται μειωμένα;

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στον κ. Σαμαρά εδώ και χρόνια εκτιμούν ότι η ΝΔ δεν πρέπει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο εγχείρημα του πρώην βουλευτή της και εισηγούνται τη στρατηγική της πλήρους απαξίωσης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»:

 «Ο Σαμαράς είπε ότι είχε να πει για τα κομματίδια και την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι να ανακόψουν την προοπτική της αυτοδυναμίας.

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…» είπε στο real.gr στέλεχος που απηχεί απόλυτα τις απόψεις του Προέδρου της ΝΔ. Οι ίδιες πηγές ωστόσο επεσήμαναν ότι η τακτική απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο θα πρέπει να είναι εντελώς διαφορετική αφού όπως θεωρούν ήδη επιχειρείται από το νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο απόλυτος απογαλακτισμός από τον Γιώργο Παπανδρέου και τα δυο χρόνια της διακυβέρνησής του.

 Ο κ. Σαμαράς σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες είναι εξοργισμένος με τα τελευταία, αιφνίδια, χαράτσια που επέβαλε το υπουργείο των Οικονομικών, εν αγνοία του, όπως λένε στη Λ. Συγγρού. Ksipnistere
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ