2012-03-24 11:18:43
Φωτογραφία για Πρωτοφανή μέτρα στο κέντρο της Αθήνας για την παρέλαση
Από το πρωί βρίσκονται σε συναγερμό συνολικά 7.000 αστυνομικοί στην Αττική, με εκατοντάδες από αυτούς να έχουν ήδη αναπτυχθεί γύρω από την Πλατεία Συντάγματος και τους δρόμους που οδηγούν σε αυτήν. Κάγκελα έχουν ορθωθεί... σε πολλά σημεία γύρω από την Βουλή και τον χώρο όπου παραδοσιακά βρίσκονται οι επίσημοι για την παρέλαση.

Ουσιαστικά, η παρέλαση γίνεται ερήμην των πολιτών και μόνο όσοι έχουν προσκλήσεις μπορούν να προσεγγίσουν τον χώρο. Οι γονείς που θέλουν να δουν τα παιδιά τους να παρελαύνουν έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν αρκετά μακριά από τον χώρο των επισήμων, είτε στη Λεωφόρο Αμαλίας, είτε στην Πανεπιστημίου.

Επιπλέον, κλειστοί είναι οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα, Ευαγγελισμό και Ακρόπολη, ενώ ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν για όσους πρέπει να κινηθούν προς το κέντρο.

Λίγο πριν τις 11.00 δεκάδες καθηγητές, μέλη της ΟΛΜΕ, πραγματοποίησαν μικρή πορεία στην Σταδίου και στην Βουκουρεστίου, φωνάζοντας συνθήματα όπως " ψωμί παιδεία ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το '73", δίχως να δημιουργηθούν εντάσεις.

«Η φετινή παρέλαση στο Σύνταγμα για την Αστυνομία ισοδυναμεί με Πολυτεχνείο και με αυτά τα δεδομένα καταστρώσαμε το σχέδιό μας. Όποιος πολίτης ξεπεράσει τα όρια θα προσάγεται, αν κάποιες ακραίες ομάδες προσπαθήσουν να διαλύσουν την παρέλαση οι άνδρες των ΜΑΤ θα κάνουν χρήση κλομπ και χημικών, ενώ θα ελέγχονται προληπτικά άτομα που θα μεταφέρουν σακίδια…. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και ξαφνικά
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και ξαφνικά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ