2012-03-24 13:18:11
Φωτογραφία για Περήφανος δήλωσε ο αδερφός του μακελάρη της Τουλούζης!!!
Ο μεγαλύτερος αδελφός του Μοχάμεντ Μέραχ και η σύντροφός του μεταφέρθηκαν σήμερα - Σάββατο στην έδρα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, κοντά στο Παρίσι, όπου θα συνεχιστεί η προσωρινή κράτησή τους, όπως έγινε γνωστό από πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, ήταν παρών κατά την. κλοπή του σκούτερ που χρησιμοποίησε ο μακελάρης στις δολοφονίες που διέπραξε. Κατά τη διάρκεια της κράτησής του στην Τουλούζη, ο Αμπντελκαντέρ Μεράχ δήλωσε "υπερήφανος" για τις πράξεις του αδελφού του.

Μια αυτοκινητοπομπή αποτελούμενη από πολλά οχήματα αναχώρησε από το κτίριο της κεντρικής αστυνομικής διεύθυνσης της Τουλούζης, μεταφέροντας τον 29χρονο Αμπντελκάντερ Μέραχ και τη φίλη του οι οποίοι κρατούνται από την περασμένη Τετάρτη.

Η προσωρινή κράτησή τους μπορεί να διαρκέσει μέχρι αύριο το πρωί αφού έχει ήδη πάρει μία παράταση 48 ωρών.

Δικαστική πηγή είπε ότι η μεταφορά των δύο νέων στην έδρα της υποδιεύθυνσης αντιτρομοκρατικών υποθέσεων (SDAT), στο προάστιο Λεβαλουά-Περέ του Παρισιού είχε προγραμματιστεί από το βράδυ της Παρασκευής. Και αυτό επειδή εάν χρειαστεί να προσαχθούν σε δικαστήριο, αυτό πρέπει να γίνει στο Παρίσι, δεδομένου ότι την έρευνα έχει αναλάβει η εισαγγελία της πρωτεύουσας.


Ο 23χρονος Μοχάμεντ Μέραχ ήταν μόνος όταν διέπραξε τις δολοφονίες τριών στρατιωτών, τριών παιδιών και ενός ραββίνου στην Τουλούζη και το Μοντομπάν. Οι αρχές όμως αναζητούν αυτόν που θα μπορούσε να τον έχει βοηθήσει αφού, όπως διαπιστώθηκε, στο διαμέρισμα όπου ζούσε διατηρούσε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο.

Ο Αμπντελκάντερ έχει δηλώσει στην αστυνομία ότι δεν ήταν ενήμερος για τα σχέδια του αδελφού του. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν εξάλλου ότι η μητέρα των δύο νεαρών, που κρατείται επίσης, θα αφεθεί ελεύθερη σήμερα το πρωί.

Ο Αμπντελκαντέρ Μεράχ μεταφέρθηκε σήμερα μαζί με τη σύντροφό του στην έδρα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας κοντά στο Παρίσι, όπου θα συνεχιστεί η προσωρινή κράτησή τους.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ