2012-12-02 01:08:02
Φωτογραφία για Μλήνυμα αναγνώστη: Γιατί τα έχετε όλοι με τους δημοσίους υπαλλήλους
Όπως υπάρχουν οι λαμογιάρηδες, υπάρχουν και άλλοι τόσοι που μπήκαν με την αξία τους χωρίς να γλείφουν κατουρημένες ποδιές.

Περνώντας εξετάσεις και με την αξία τους.

Εξάλλου ο Δημόσιος Υπάλληλος είναι αυτός που στηρίζεσαι για να κλέβεις Ελεύθερε Επαγγελματία όταν δεν κόβεις αποδείξεις, όταν συμπληρώνεις τα διπλά λογιστικά σου βιβλία, όταν δεν καταβάλεις αυτά που πρέπει, για να έχεις τα Cayene και και τις Βιλάρες σου, και να δηλώνεις 5000 Ευρώ ετήσιο εισόδημα.

Γιατί ο "κοπρίτης" Δημ. Υπάλληλος και να θέλει δεν μπορεί να κρύψει τα εισοδήματά του, και φυσικά δεν μπορεί να εργαστεί κάπου αλλού για να συμπληρώσει το εισόδημά του.

Γιατί ο Δημ. Υπάλληλος είναι ψηλά αμοιβώμενος με 15000 εισόδημα ενώ εσύ Ελεύθερε Επαγγελματία που έχεις 3 Τζιπάκια, 1 Βίλα και 3 διαμερίσματα για να νοικιάζεις και δηλώνεις 5000 Ευρώ εισόδημα θεωρείσαι χαμηλά αμοιβώμενος και μπορείς να έχεις και προτεραιότητα για να βάλεις το παιδί σου στο Δημ
. Παιδικό Σταθμό Αλλά όταν Ελεύθερε Επαγγελματία λαδώνεις τους Λογιστές σου για να κρύβουν τα εισοδήματά σου και μαζί άλλους Δημ. Υπαλλήλους για να σου κατοχυρώνουν τα 5000 είναι όλα καλά έτσι???? Για να κρύβεις όλα σου τα εισοδήματα και να τα δικαιολογείς μέσω offshore εταιριών και όλα σου τα ατομικά έξοδα να τα δηλώνεις σαν έξοδα της εταιρείας σου για να παίρνεις και επιστροφή απο πάνω είναι όλα τέλεια έεε???

Δεν αναφέρομαι σε όλους τους Ελεύθερους Επαγγελματίες γιατί δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες σε κατηγορίες αλλά δεν μπορώ να ακούω συνέχεια για τους "Κοπρίτες" και τους καημένους ελεύθερους επαγγελματίες που πηγαίνουν με το σταυρό στο χέρι.

Πούλησέ τα αλλού...

Και συ Ελληνάρας είσαι.

Εξάλλου για να γίνεις ελεύθερος επαγγελματίας θα είχες και ένα background για να το υποστηρίξεις Ο Δημόσιος Υπάλληλος επειδή δεν έχει στο ήλιο μοίρα τρέχει και γλύφει για μία θέση και ίσως με αυτό το τρόπο να αξιωθεί να δώσει ένα σπίτι στα παιδιά του γιατί θα πληρώνει μία ζωή για να το ξεχρεώνει....

Αυτή τη ζωή που εσύ τα βρήκες όλα έτοιμα..

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ