2012-03-24 15:02:04
Φωτογραφία για Το αεροπλάνο έπεσε και σώθηκα μόνο εγώ
Η Τζουλιάν Κέπκε ήταν μόλις 17 ετών, όταν έζησε την τρομακτική εμπειρία ενός αεροπορικού δυστυχήματος. Ήταν παραμονή Χριστουγέννων του 1971, μία μέρα μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο, στο Περού Η Τζουλιάν, που ζούσε στη Νότια Αμερική μαζί με τους γονείς της, πετούσε μαζί με τη μητέρα της και άλλους 90 επιβάτες, με προορισμό τη Λίμα του Περού. Όμως, το αεροπλάνο δεν έφθασε ποτέ στον προορισμό του. Συνετρίβη στη ζούγκλα, εν μέσω μιας τρομερής καταιγίδας.

Η κοπέλα δεν θυμάται πώς βρέθηκε στο έδαφος, αλλά ήξερε πως το αεροπλάνο είχε διαλυθεί στον αέρα. Παρά την πτώση, είχε τραυματιστεί σχετικά ελαφρά.

Αναζήτησε τη μητέρα της, αλλά δεν αποκρίθηκε κανείς. Ήταν μόνη της στη ζούγκλα. Για δέκα ολόκληρες ημέρες περιπλανιόταν στο δάσος και έτρωγε ζαχαρωτά που είχε βρει στα συντρίμμια. Σε αρκετές περιπτώσεις, καθώς περπατούσε στο δάσος, είχε βρεθεί μπροστά σε πτώματα συνεπιβατών της.

Όταν άρχισε να πιστεύει ότι είχε έρθει το τέλος, συνάντησε τους άνδρες ενός συνεργείου διάσωσης. Είχε σωθεί! Λίγες ημέρες αργότερα, έμαθε ότι η μητέρα της και όλοι οι άλλοι επιβάτες και μέλη του πληρώματος, ήταν νεκροί. Μόνο εκείνη είχε επιζήσει.

Η Τζουλιάν ξαναμπήκε σε αεροπλάνο μετά από ένα χρόνο, για να γυρίσει στη γενέτειρά της, τη Φρανκφούρτη. Το 1998, επέστρεψε στον τόπο του δυστυχήματος. Τα συντρίμμια ήταν ακόμη εκεί και εκείνη άφησε λουλούδια στο σημείο που είχε βρεθεί η μητέρα της. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ