2012-03-24 18:10:01
Φωτογραφία για Οδηγούμε τη νέα Mercedes SL
Η νέα, ηλεκτροϋδραυλική οροφή της SL είναι κατασκευασμένη από μαγνήσιο και αποθηκεύεται στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου με το πάτημα ενός κουμπιού.Το υπερπολυτελές περιβάλλον είναι έντονα αισθητό στο εσωτερικό της Mercedes SL.

Αναζητώντας το τέλειο στην κατηγορία των πολυτελών κουπέ, η νέα Mercedes SL σε στέλνει στα ουράνια με τη άκρατη πολυτέλεια, την κορυφαία άνεση και τα εκλεπτυσμένα οδικά της χαρακτηριστικά. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη στην αυτοκίνηση κάποια «στεγανά». Η Ferrari π.χ. θα συνεχίσει να κατασκευάζει μοναδικά υπεραυτοκίνητα (βλ. νέα F12 Berlinetta), η Lambo θα εκπλήσσει με την αγριάδα των τολμημάτων της (βλ. νέα Aventador J), ενώ η Mercedes θα δείχνει απλώς το πώς μπορεί ένα σπορ ρόουντσερ να σε «μεθύσει» με την πολυτέλεια και την άνεση που προσφέρει (βλ. η νέα SL). Έχοντας λοιπόν αυτές τις σκέψεις στο μυαλό μας, βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι της ολοκαίνουργιας Mercedes SL500 στις ηλιόλουστες πεδιάδες της Ανδαλουσιανής Μάλαγα, προσκεκλημένοι σε ένα μοναδικό οδηγικό event από την ελληνική αντιπροσωπείας της μάρκας.


Με μια ματιά

• Η 6η γενιά Mercedes SL

• Πιο ελαφριά και αεροδυναμική

• Ακόμη πιο πολυτελής

• Με κινητήρες V6 και V8, 306 & 435 ίππων

• Στη χώρα μας σε περίπου ένα μήνα διαθέσιμη μόνο κατά παραγγελία

» ΕΙΣΑΓΩΓΗ » 6η γενιά SL: Ελαφρύτερη, πιο αεροδυναμική και… κούκλα! »  Οροφή: Με τρεις επιλογές » Εσωτερικό: Άκρατη πολυτέλεια και περαιτέρω ευρυχωρία » Κινητήρες » Στο δρόμο: Αίσθηση μοναδικότητας… » Τεχνικά χαρακτηριστικά        

http://www.autotriti.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ