2012-03-24 18:09:02
Φωτογραφία για Eίδαν την ξαφνική άνοδο του Καμμένου στις δημοσκοπήσεις κι έτρεξαν σκουπίδια κάθε λογής να κλείσουν θέση…
Η πολιτική σαπίλα και βρωμιά που συσωρεύτηκε 38 χρόνια τώρα μέσα κι έξω απ’ το κοινοβούλιο της ντροπής που ο απλός λαός πλέον ονομάζει και “μπουρδέλο”, θ’ αργήσει να εξυγιανθεί, αφού έχει υπερτραφεί και έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις παντού …..

Είδαν kαι διαπίστωσαν λοιπόν πολλά απ’αυτά τα πολιτικά σαπρόφυτα και τα παρακλάδια τους, πως ο Καμμένος έχει ξαφνικά μεγάλη πέραση στο κοινό μέσω και των δημοσκοπήσεων κι έτρεξαν να κλείσουν θέση πιάνοντας εκ του ασφαλούς μια καρέκλα για μελλοντική θέση κι εξέλιξη. Ετρεξαν και “συμπορεύτηκαν” με τους “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”, νομίζοντας έτσι οτι θα ξανακοροϊδέψουν τον απλό ψηφοφόρο,τον απλό έλληνα πολίτη που προσδικά μια ριζική αλλαγή στο βρώμικο και σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Αν δείτε λοιπόν λίστες που έχουν διαρεύσει (σκόπιμα ή μη απ’ το κόμμα) θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Ενα σωρό πολιτικά και απολιτίκ σκουπίδα που και στους κάδους ακόμα δεν θα τα πετούσατε …..


Στη θέση σχολίων πιο κάτω αναδημοσιεύουμε την περίφημη λίστα που κυκλοφόρησε προχτές και στο διαδίκτυο για να τους καμαρώσετε (και δεν μιλάμε για όλους- αλλά για ένα μεγαλο μέρος).

Δείτε τώρα κι ένα μικρό απόσπασμα διαλόγων μέσα απο την ομάδα των “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” στο “Face-book” που καταγράψαμε σήμερα Σάββατο 24/3 απο φίλους κι οπαδούς του κόμματος που αντιδρούν και σχολιάζουν τις λίστες αυτές με μεγάλο προβληματισμό … Μέχρι κι “αυτονομιστές” της Κρήτης συμμετέχουν στις λίστες !!!!!! Δηλαδή, έχουμε να δούμε πολλά ακόμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γράψτε ένα σχόλιο…

Demetra Bakalopoulou – Kalfountzou

Καχύποπτος είπε

Μαρτίου 23, 2012 στις 6:34 μμ

Σοκ μας προκάλεσε η διαπίστωση, ότι στη λίστα των υποψηφίων του κόμματος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, υπάρχει στο Ρέθυμνο το όνομα “Βασίλης Κασιμάτης Δημοσιογράφος”, ο οποίος τυγχάνει όμως να είναι εκείνος που μέσα από την εφημερίδα του “Ρεθυμνιώτικη Αγορά” έκανε πρωτοσέλιδο την “Αυτονομία” της Κρήτης, υπογράφοντας ο ίδιος το άρθρο και ανοίγοντας από το πουθενά ένα θέμα καθαρής προπαγάνδας και ντροπής για τους αγώνες της Κρήτης υπέρ Ελευθερίας και Ένωσης με την μητέρα Ελλάδα!

Niki συμφωνω μαζι σου Δημητρα!!!!

Demetra εισαι απο την Κρητη?

Niki οχι..αλλα ειμαι λατρης της Κρητης!!!!!!!!!!!!!!!

Demetra κι εγω, απλα δεν ηξερα τα σχετικα με τον κ. Κασιματη!!!

Niki γιαυτο οταν υπαρχει μια πληροφορια πρεπει να κυκλοφορει για να ειναι σωσστα ενημερωμενος ο κοσμος και ετσι να μπορει να αποφασισει και σωστα οταν ερθει η ωρα.

Dimitris ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ

Niki πρεπει να γινεται πολυ προσεκτικη η επειλογη των υποψηφιων γιατι εννοειται οτι ολοι θα ψαξουν να βρουν τα αδυνατα σημεια του Καμμενου μεσω αυτων!!!!!!!!!!

Petros ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ..

Babis ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ.ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Filippos ρε παιδια αυτους που γραφει ειναι αυτοι εχουν την προθεση να μπουν στο ψηφοδελτιο

Panos ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ? ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ !

Filippos ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Filippos Σαν μωρα κανετε μερικοι,αφηστε πρωτα να τελειωση κατι και μετα κρινετε,και ειδικα δημοσιος

Χρυσούλα Και γω έτσι πιστεύω Φίλιππε έκανε αίτηση, εξέφρασε πρόθεση. Ο καθένας μπορεί να θέλει. Σημασ’ια έχουν οι αξιολογήσεις από πλευράς κυρίου Καμμένου και οι τελικές λίστες με τους υποψηφίους.Μέχρι τότε χρειάζεται υπομονή και όχι ” μεγαλοστομίες και κορώνες”. Με λίγα λόγια συγκρατημένες εκφράσεις από όλους μας.

Filippos εγω δεν το πιστευω απλα,ειμαι σιγουρος γιατι μιλησα με τα κεντρικα

κωστας ιδιαιτερα δυσκολη επαρχια…ολη η κρητη….που χρηζει προσεκτικης διαχειρησης και σεβασμου….για να συσπειρωθει ο κοσμος….προσεκτικοτατη επιλογη υποψηφιων…θα ελεγα……..φυσικα και απαιτειται ιδιαιτερη προσοχη απο τα επιτελικα στελεχη…η οποια δεν διαφενεται….

Filippos ετσι ακριβως

Τασος: προσεξες πως δουλεευει η μαυρη προπαγανδα!βαζουμε μπροστα ενα λαμογιο που δηλωνει οπαδος,φιλος,υποστηρικτης ενθερμος ενιοτε και χρηματοδοτης μετα προβαλεται η αυτοπροβαλεται και μετα καποιο “σαινη” δημοσιογραφος βγαζει τα απλυτα του στην φορα και αυτοματως περνα η απαξιωση σε ολο το φασμα του κομματος,κινηματος,ομαδας, ! και εγω θελω να ειμαι στις λιστες και εγω(οπως ολοι)νομιζω οτι εχω τις ικανοτητες να κυβερνησω(ψωναρες πολλοι) ομως η μεγαλη μαγκια του Πανου θα ειναι να οργανωσει ενα ‘στρατηγειο” που θα περνα απο ψιλο κοσκινο ολα τα ηγετικα στελεχη!μελη μπορει να ειναι ο καθε ενας ,επικεφαλης ομως θα πρεπει να ειναι ΑΜΕΜΠΤΟΙ.ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΣ,ΓΝΩΣΤΕ Σ!! Το κινημα θα φαει πολυ λασπη το επομενο χρονικο διαστημα μεχρι τις εκλογες!οι “γραφιδες” εχουν να κανουν γκεμπελιστικες αποκαλυψεις που δεν φανταζεστε!!!

George ΠΑΙΔΙΑ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ. ΝΑ ΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ.

κωστας μην τη χυσουν οι παρατρεχαμενοι…. την καρδαρα με το γαλα…και οταν ο κος Καμμενος το παρει χαμπαρι… ειναι αργα….ειδικοτερα στην Κρητη….

Andreaς Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι για το σχόλιο μου πρίν απο κάποιες ημέρες κε Καμμένε.

Εχει αρχίσει να γεμίζει η οργανωση σας κε Καμμένε με κάποια σκουλίκια, τα όποία βρήκαν χώρο για να φάνε τις βάσεις του και δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορέσετε να τους διώξετε…

Και μάλλον δεν θα μπορέσετε…..

Διότι αυτά, ακόμα κι αν η προσωπική σας διάθεση σας αλλα και των στενών συνεργατών σας είναι καλή, που πιστεύω πως είναι, ανήκουν στη ρήση που είχε πεί ο αείμνηστος Παναγιώτης Κανελόπουλος, μετά την επιστροφή του στον Κ. Καραμανλή τη δεκαετία το 60:

“Μπόλικη σαλάτα με βρώμικο λάδι…”

Διώξτε τους τώρα που είναι νωρίς…..

Μετά,θα είναι αργά και το ποτάμι δεν θα μπορεί να γυρίσει πίσω!!!!!

Antonis Μην βιάζεστε φίλοι μου. Ο καθένας μπορεί να δηλωνει “υποψήφιος” υποψήφιος. Ακόμα κι ο Ξηρός μπορεί να θέλει να δηλώνει υποψήφιος . Το ποιός θα είναι όμως , καθορίζεται από διαδικασία….

Andreas Ποια διαδικασία αφού προσχωρεί ο καθείς και φέρνει και τα φιλαράκια του μαζί, ποια διαδικασία?

Λες και δεν τα ξερουμε…Ούτε εμείς είμαστε απο παρθενογέννεση….Πάρτε σοβαρές αποφάσεις τώρα σε λίγο θα είναι πολύ αργά…..Και μάλιστα σε πολύ λίγο…..

Filippos Mαλλον δεν μιλαμε Ελληνικα

Χρυσούλα Αδικα προσπαθεις Φίλιπεεεεε! Αδικα!! Ελληνικά μιλάμε αλλά μερικοί μάλλον θέλουν να μην ακούνε!!!!

Filippos η κανουν πως δεν ακουνε!!και θελουν να δημιουργησουν προβλημα

ΧρυσούλαΠου ξέρεις και αυτό μπορεί να συμβαίνει! άλλωστε αυτό δεν παρατηρείται μόνο εδώ μέσα.Σε σελίδες που έχουν σχέση με τον κύριο Καμμένο όλοι προτρέχουν και όλοι είναι έτοιμοι να κατηγορήσουν και να πουν αυτό που θέλουν, χωρίς να δυιλίσουν αυτό που ακούγεται ή γράφεται και χωρίς να τσεκάρουν άν ειναι αλήθεια ή όχι. Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ρωτάνε ευθέως στην σελίδα του Κυρίου Καμμένου, παρά λένε εδώ μέσα τις κορώνες τους!!!Αν όντως ανήκουν στους φίλους.

H ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΗΣΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΟΝΤΟΥΣ… ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ!!! ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ….. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ . ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ !!! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΝ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ …….

Χρυσούλα Πιστεύω ότι πάνω σε αυτό που έχει κατ΄επανάλλειψη δηλώσει ο κύριος Καμμένος και για να έχουν γνώηι η Ανεξάρτητοι Έλληνες, του τι γίνεται με το κάθε τι στο κόμμα, θεωρώ ότι ηθελημένα δημοσιοποιήθηκαν οι λίστες για να σφυγομετρήσει την γνώμη του κόσμου. Και είμαι σίγουρη ότι είναι γνώστης και ξέρει τι είναι ο συγκεκριμμένος δημοσιογράφος στην Κρήτη, μιας και είναι υπερ της διαδικτυακής ενημέρωσης.Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για την τελική κατάρτηση των λιστών του κάθε νομού! Απλά γίνονται αιτήσεις και τίποτε παραπάνω.

ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΚΙ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ!!! ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ 15.000 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΧΤΕΣ ΠΕΡΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΕΝΤΑΞΕΩΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Η ΑΙΤΙΑ??? ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΕΥΣΑΝ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ , ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ….. ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΙΛΑΤΕ??? ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ “ΜΑΛΑΚΙΑ” ….

http://cretanpatriot.wordpress.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ