2012-12-05 16:28:05
Φωτογραφία για Fashion trend: Βάλτε την κάπα σας
Φορέστε την κάπα σας για ιδιαίτερα στυλάτες και chic εμφανίσεις.

Ένα από τα πιο βασικά κομμάτια που ολοκληρώνουν το ντύσιμο μας τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες είναι τα πανωφόρια. Αν η επιλογή που θα κάνετε είναι κατάλληλη μπορεί να σας δώσει ένα εξαιρετικά κομψό αποτέλεσμα. Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να φορέσουν παλτό καθώς δεν τους είναι καθόλου βολικό στην κίνηση και στο περπάτημα τους. Δεν ήταν λίγοι οι σχεδιαστές που πρότειναν την κάπα ως το απόλυτο trend για το χειμώνα κάνοντας την πάλι μια από τις τελευταίες τάσεις. Αντί για παλτό μπορείτε να επιλέξετε μια κάπα που θα ανανεώσει το look σας και θα σας δώσει έναν πιο glamorous και stylish αέρα.

Φορέστε την κάπα με το denim ή υφασμάτινο παντελόνι σας και ένα πουκάμισο για μια κομψή casual εμφάνιση. Δώστε έναν πιο στυλάτο αέρα σε ένα κλασσικό office look αντικαθιστώντας το παλτό σας με μία κάπα. Μπορείτε επίσης να συνοδέψετε το μίνι φόρεμα σας με μία κάπα για μια πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή βραδινή εμφάνιση. Το χρώμα επίσης στην κάπα μπορεί να δώσει ένα άλλο ύφος στο outfit σας κάνοντας το πιο χαλαρό όπου χρειάζεται και δίνοντας ένταση στα μονόχρωμα looks σας.

Styling tip: Για εσάς που δεν είστε ιδιαίτερα ψηλές, προτιμήστε τις πιο κοντές κάπες που σταματάνε αρκετά πιο πάνω από το γόνατο.

Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για το πώς να φορέσετε την κάπα:

 

http://www.jenny.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Αθήνα γιορτάζει!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Αθήνα γιορτάζει!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ