2012-03-24 19:18:02
Φωτογραφία για Για όλα τα γούστα!!
Τη στιγμή που ο Σαμαράς ανακάλυψε το fb και αναδεικνύεται σε μεγάλο addicted,την ώρα που η πρωτεύουσα (κυρίως) προετοιμάζεται για την ... κρισιμότερη παρέλαση της ιστορίας της,τώρα που ο Παναθηνα'ι'κός ζητάει ... δανεικούς επενδυτές από την ΑΕΚ (που διαθέτει ... πληθώρα από αυτούς) για μην τσακιστεί στα βράχια,σήμερα που μ' αυτήν την υπέροχη λιακάδα θα. αναστενάξουν τα καφέ στις πλατείες και στις παραλίες, από πτωχευμένους Έλληνες που μέσα από το δημιουργικό διάλογο του freddo cappuccino θ' αναζητήσουν τη λύση στο δράμα της χώρας,σήμερα Σάββατο λοιπόν οι ... Κυριακάτικες εφημερίδες, προσφέρουν δημοσκοπήσεις για όλα τα γούστα κι όλες τις αποχρώσεις.!!

Το ΠΑΣΟΚ ξαφνικά ανακάμπτει και πλησιάζει τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη,που ξεχασμένος με τα απλικέσιο του fb έδωσε χώρο στον πληθωρικό Βενιζέλο,ενώ ο Πάνος Καμμένος αν και ακόμα δεν σχημάτισε κοινοβουλευτική ομάδα είναι πολύ κοντά στο να σχηματίσει ... κυβέρνηση (αν πιστέψουμε τους δημοσκόπους) Η καψούρα των μάγων των αριθμών για τον Κουβέλη φαίνεται ότι σβήνει σιγά σιγά (μην μας πάρουν και χαμπάρι ),ενώ ο χέρι χέρι πληρώνει ακριβά τα γ@μησι@τικα του Βορίδη και του μπουμπούκου.


Πάντως ένα ενιαίο συμπέρασμα δε βγαίνει από την ανάγνωση των 4+ δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και μόνο η ... κρυστάλλινη σφαίρα μου θα σας πει την αλήθεια,για το τι θα γίνει το βράδυ των εκλογών,όταν κι ΑΝ αυτές γίνουν,κι αυτό το τελευταίο κρατήστε το στο μυαλό σας πολύ καλύτερα απ' όλα τα άλλα τα κουλά που σας έγραψα...

Στέλλα η Σμυρνιά

http://blackmailmagazine.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ιδιωτικοποίηση της ΕΡΤ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ιδιωτικοποίηση της ΕΡΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ