2012-03-24 19:16:03
Φωτογραφία για Αιχμές Παπανδρέου για Στουρνάρα
"Μια ματιά στην πορεία του χρέους από το 2004 έως το 2009 και του ελλείμματος το 2009 και το 2010, θα έδινε στον κ. Στουρνάρα τη δυνατότητα να ξεχωρίσει ποιος δημιούργησε το πρόβλημα", αναφέρει σε ανακοίνωση ο Γ. Παπανδρέου. Αναλυτικά, από το γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, με αφορμή σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Ο κ. Γιάννης Στουρνάρας, είναι προφανές ότι μπορεί να έχει τις απόψεις του για την εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών και την πορεία της οικονομίας στη χώρα.

Είναι όμως επίσης προφανές ότι, ουδείς μπορεί να καταλήξει σε ασφαλή και πάνω από όλα δίκαια συμπεράσματα, χρησιμοποιώντας "δυο μέτρα και δυο σταθμά".

Γιατί σε αυτήν την περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος εξίσωσης των ευθυνών, κίνδυνο από τον οποίο δεν διαφύλαξε την κρίση του ο κ. Στουρνάρας.

Μια και μόνη ματιά στην πορεία του χρέους από το 2004 έως το 2009 και του ελλείμματος το 2009 και το 2010, θα έδινε στον κ. Στουρνάρα τη δυνατότητα να ξεχωρίσει ποιος δημιούργησε το πρόβλημα και ποιος ανέλαβε την ευθύνη -αν και δεν του αναλογούσε- να το αντιμετωπίσει. Και μάλιστα, με αποτελέσματα πρωτόγνωρα για οποιαδήποτε χώρα και πολύ περισσότερο της ΕΕ. TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ