2012-12-05 22:22:02
Φωτογραφία για Με στριπτίζ κρατάει έντονο το πάθος του Ορλάντο Μπλουμ η Μιράντα Κερ! [video]
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφανίστηκε στην εκπομπή "The Late Show" η Μιράντα Κερ (Miranda Kerr). Ο διάσημος "άγγελος" γνωστής εταιρείας εσωρούχων φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα και μαγνήτισε τα βλέμματα με το καλλίγραμμο κορμί της!

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) και μάλιστα αποκάλυψε και το τρόπο που δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω της!

Όπως είπε ακολουθεί πιστά τις συμβουλές της γιαγιάς της και έτσι κρατάει τον πόθο του Ορλάντο πάντα ζωντανό!

"Η γιαγιά μου μου έλεγε: οι άνδρες είναι οπτικοί τύποι κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς. Κάθε μέρα να φροντίζεις το μακιγιάζ σου και να φοράς ωραία εσώρουχα. Έτσι θα κρατήσεις τον άντρα σου" είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ο παρουσιαστής της είπε "ο σύζυγός σας σίγουρα σας έχει δει με τα εσώρουχα σας στην πασαρέλα", το 29χρονο μοντέλο γελώντας του απάντησε: "Ναι, αλλά είναι διαφορετικό. Εκεί κάνω πασαρέλα μπροστά σε άλλους, όχι μόνο σε αυτόν".

Και στη συνεχεία αποκάλυψε πως του κάνει στριπτίζ τα βράδια. Ενθουσιάσμενος ο παρουσιαστής τόνισε ότι ο Ορλάντο θα πρέπει να είναι ο πιο τυχερός άνδρας του κόσμου αφού έχει τέτοια γυναίκα δίπλα του! Δείτε το βίντεο:

Πηγή: radar.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ