2012-12-05 22:25:29
Φωτογραφία για Τραγωδία δίχως τέλος - Μπροστά στα μάτια των παιδιών της σκοτώθηκε σήμερα η δασκάλα
Η 40χρονη δασκάλα, στην προσπάθειά της να στολίσει την πρόσοψη του κτιρίου για τα Χριστούγεννα πάτησε σε μια γυψοσανίδα η οποία υποχώρησε. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει από ύψος μεγαλύτερο των 10 μέτρων στο κλιμακοστάσιο και να βρει ακαριαίο θάνατο. Τραγική φιγούρα στην υπόθεση τα δυο ανήλικα παιδιά της. Είδαν με τα μάτια τους τη μητέρα τους να πέφτει στο κενό.

 Η κατάσταση θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο φρικτή αν δεν αντιλαμβανόταν εγκαίρως το περιστατικό ο διευθυντής του σχολείου, ο οποίος έσπευσε να καλύψει το άψυχο σώμα με ένα τεράστιο πανί ή κουρτίνα και να απομακρύνει τους μαθητές από το σχολείο από άλλη έξοδο.

Έρευνα για τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος με θύμα την 40χρονη δασκάλα στο 21ο Δημοτικό Σχολείο της Ανω Τούμπας Θεσσαλονίκης έχει διαταχθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, εξέφρασε τη «βαθιά θλίψη» του για τον τραγικό θάνατο της δασκάλας, αλλά και την «ειλικρινή συμπαράστασή» του στην οικογένειά της, στους συναδέλφους της εκπαιδευτικούς και στους μαθητές της.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ