2012-03-24 19:43:01
Φωτογραφία για Έτρωγαν κι έπιναν περιμένοντας το θύμα τους!
Στο… φαγοπότι το έριξαν δυο θρασύτατοι κουκουλοφόροι ληστές που... διέρρηξαν το σπίτι μιας συνταξιούχου εκπαιδευτικού στην περιοχή Πρασιδάκι στη Ζαχάρω Ηλείας, κατά τη διάρκεια της απουσίας της! Οι κακοποιοί έφαγαν τα γλυκά που βρήκαν στο ψυγείο και… χαλάρωσαν πίνοντας ουίσκι, ώσπου να επιστρέψει το θύμα τους για να το ληστέψουν!

Οι δυο δράστες είχαν μπει στο σπίτι παραβιάζοντας ένα ξύλινο παράθυρο, αλλά δεν βρήκαν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα. Έτσι, πέρασαν την ώρα τους γεμίζοντας τις… κοιλιές τους και, όταν εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια, της έδεσαν τα χέρια, τη φίμωσαν και της έβγαλαν τα χρυσά κοσμήματα που φορούσε!

Αμέσως μετά πήραν την τσάντα της μέσα στην οποία βρίσκονταν 100 ευρώ, το βιβλιάριο καταθέσεων, το κινητό της και το κλειδί του αυτοκινήτου και εξαφανίστηκαν. Η γυναίκα λύθηκε σχεδόν αμέσως και κάλεσε σε βοήθεια τους γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά οι δράστες είχαν ήδη γίνει άφαντοι.

Θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του στην Κορινθία, έπεσε και ένας 58χρονος άνδρας. Τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες όρμησαν ξαφνικά μέσα, τον ακινητοποίησαν και του άρπαξαν όσα χρήματα είχε και τη χρυσή του βέρα! Αμέσως μετά, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ