2012-03-24 19:42:35
Φωτογραφία για Με άδεια εξέδρα η παρέλαση υπό το  φόβο επεισοδίων και... μούντζων στη Λάρισα!
Εξέδρα χωρίς... επισήμους φαίνεται πως θα δούμε αύριο στη Λάρισα αφού η πλειοψηφία των προσκεκλημένων δεν αναμένεται να ανέβουν στο βάθρο!

Πέραν των φόβων που έχει εκφράσει η αστυνομία στη Λάρισα, αυξάνοντας το δείκτη επικινδυνότητας της αυριανής ημέρας, αρκετοί είναι εκείνοι που. ανησυχούν για τις εκφράσεις των μαθητών που θα παρελάσουν. Θυμίζουμε πως τον περασμένο Οκτώβριο μαθητής είχε μουντζώσει τους επισήμους!

Ήδη ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης ανακοίνωσε πως δε θα βρίσκεται στην εξέδρα εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την διαφωνία του στα αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.

Από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος βουλευτής και εσχάτως μέλος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Χρήστος Ζώης διαμηνύει μέσω του περιβάλλοντός του πως θα βρεθεί στην παρέλαση αλλά μαζί με το λαό, δηλαδή κάτω από την εξέδρα.

Εξαιρετικά απίθανο θεωρείται και το σενάριο να δούμε τον περιφερειάρχη μεταξύ των επισήμων, όχι όμως γιατί φοβάται κάποια αντίδραση στο πρόσωπό του αλλά γιατί μάλλον θα βρεθεί στην Ελασσόνα όπου η αυριανή γιορτή έχει «ειδικό βάρος» για την πόλη. Ο ίδιος εξάλλου έχει πολλάκις εκφράσει τη συμπαράστασή του στις εκφράσεις διαμαρτυρίας των πολιτών.


Άλλοι "επιφανείς" Λαρισαίοι με τους οποίους επικοινώνησε το onlarissa.gr αρνούνται με... ευγενικό τρόπο να εκφράσουν τις προθέσεις τους για την αυριανή ημέρα.

Και την ίδια ώρα φυσικά παραμένει άγνωστο εάν τελικά θα βρεθεί κάποιος να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην αυριανή παρέλαση της Λάρισας.

Θα βρεθούν άραγε «τολμηροί» που θα ανέβουν στην εξέδρα;

newsroom onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ