2012-12-07 01:57:02
Φωτογραφία για ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Η νίκη σε κάθε αγώνα που δίνει, είτε εντός είτε εκτός έδρας, είναι ο αποκλειστικός στόχος του Ολυμπιακού σύμφωνα με το Χρήστο Μαρμαρινό.

Στο Λιμάνι δεν κάνουν δεύτερες σκέψεις. Έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στο Top 16, αλλά δεν τους απασχολεί στην παρούσα φάση ποιες ομάδες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, όπως τόνισε ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για το Top 16 κι αν ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να διαλέξει αντιπάλους: «Δεν σκεφτόμαστε την επόμενη φάση και δεν πρόκειται να διαλέξουμε αντιπάλους. Είναι αδύνατον να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, όπως κάναμε στο Κάουνας ή στο Μιλάνο ή στο Ζάγκρεμπ και φυσικά μέσα στην έδρα μας».

Για την εκτός έδρας νίκη επί της Τσεντεβίτα: «Νομίζω πως ήμασταν αρκετά έτοιμοι. Χάσαμε μόνο ένα διάστημα στο τέλος του πρώτου μέρους, από σχήματα ασυνήθιστα που εφάρμοσε η Τσεντεβίτα, αλλά αυτά δεν μπορούν να σου δώσουν λύσεις μακροπρόθεσμα. Εμείς κάναμε το παιχνίδι που ξέρουμε και νικήσαμε. Η Τσεντεβίτα είχε προσαρμόσει το παιχνίδι της εντελώς πάνω μας».


Για τις πολλές ασίστ του Ολυμπιακού: «Θέλουμε οι ασίστ μας να είναι συνεχώς περισσότερες από τα λάθη και το έχουμε καταφέρει στα περισσότερα παιχνίδια».

Για την περίοδο φορμαρίσματος που διανύει ο Ολυμπιακός: «Εμείς δουλεύουμε για κάθε κατοχή στην προπόνηση και τους αγώνες. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε γίνει η ομάδα που πρέπει να νικήσουν όλοι. Το σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά μένουν στο πλάνο και οι σχέσεις μεταξύ παικτών και προπονητικού τιμ είναι άριστες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ