2012-12-07 10:44:46
Φωτογραφία για ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ... ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ;;;
Μετά λοιπόν από το Μιλάνο και τους οπαδούς της Αρμάνι, το Κάουνας και τους οπαδούς της Ζαλγκίρις, ήταν η σειρά του Ζάγκρεμπ και των οπαδών της Τσεντεβίτα να σηκωθούν όρθιοι στις θέσεις τους και να καταχειροκροτήσουν τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός πλέον αποδίδει κατά διαστήματα εντυπωσιακό μπάσκετ και το φίλαθλο κοινό της Ευρώπης το εκτιμάει. Το ίδιο έχει συμβεί και στην Ελλάδα σε κάποιες εκτός έδρας αναμετρήσεις Οι μόνοι τελικά που δεν αποθεώνουν αυτή την ομάδα, τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ είναι οι... οπαδοί του!

Φυσικά δε μιλάμε για τους "πιστούς" του Θρύλου και του ΣΕΦ που σε κάθε ευκαιρία είναι στο πλευρό της ομάδας.

Κάποτε έφταιγε ο... Γιαννάκης που δεν πήγαινε ο κόσμος στο γήπεδο, μετά έφταιγαν οι... Αγγελόπουλοι που δε θέλησαν ποτέ να κερδίσουν κάτι με... πλάγιους τρόπους, μετά έφταιγε το ότι η ομάδα δεν κατακτούσε τίτλους και είχε γίνει το τμήμα-ντροπή στο σύλλογο (!), μετά το... ακριβό εισιτήριο και τέλος ότι είχε... φουρτούνα ο Σαρωνικός!


Τώρα λοιπόν ο Γιαννάκης έφυγε, οι Αγγελόπουλοι μας οδήγησαν στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης με ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ και ΜΑΓΚΙΚΟ τρόπο, τα τρόπαια ήρθαν (και θα έρθουν κι άλλα), το τμήμα μπάσκετ από τμήμα ντροπής για κάποιους, έγινε τμήμα ΔΟΞΑΣ, το εισιτήριο κοστίζει... 5 ευρώ, ενώ και στο Σαρωνικό έχει... μπουνάτσα!

Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή ρε μάγκες για να γεμίσουμε ένα γήπεδο 10.000 θέσεων;

Tι άλλο πρέπει να γίνει για να μγην παίζει η ομάδα στο Ελληνικό πρωτάθλημα μπροστά σε 1.500 οπαδούς;

Κριτική από... μακριά και το παρών μόνο σε κάποιους -επιλεγμένους- αγώνες της Ευρωλίγκας και με τους δεύτερους;

Όχι, δε πάει έτσι και καλό θα είναι να το συνειδητοποιήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού που γυρίζουν την πλάτη στην ομάδα που την χειροκροτεί όλη η ευρώπη.

Είναι αδιανόητο να παίζει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ και να μην ακούς "κιχ". Είναι ντροπή, από τη στιγμή που είμαστε μακράν οι καλύτεροι και περισσότεροι οπαδοί στην Ελλάδα.

Μαγκιά δεν είναι λοιπόν να πας το... ταξιδάκι σου σε κάποιο φάιναλ φορ, ούτε να πας στο Ελ.Βενιζέλος όταν αυτά τα παιδιά σου φέρουν κάποια ευρωπαϊκή κούπα.

Μαγκιά είναι να γεμίζεις το ΣΕΦ σε ΚΑΘΕ ευρωπαϊκό αγώνα και στο ελληνικό πρωτάθλημα να υπάρχει σεβαστός αριθμός οπαδών στις εξέδρες του ΣΕΦ...

Όσοι θέλουν ας το κατανοήσουν, όσοι δε θέλουν... πρόβλημα τους. Ο Θρύλος μπορεί ακόμα και έτσι, αλλά αν κάποια στιγμή χαθεί η πρωτιά, καλό θα είναι αυτοί που απέχουν να μη βγάλουν... τσιμουδιά.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ